خورش لوبیاسبز از بهترین غذاهای مقوی و خونساز که به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید .این غذا رو در مهمانی و دورهمی نیز می تونید بپزید.
لوبیا سبز از مواد غذایی بسیار مفید و مقوی است و در برنامه غذایی خودتون بگنجانید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت خورش لوبیا سبز چیست ؟
پیاز متوسط 1 عدد
لوبیا سبز 500 گرم
گوشت 250 گرم
هویج کوچک 4 عدد
رب گوجه 2 ق غ
گوجه خردشده 500 گرم
گرد لیمو، نمک، فلفل سیاه ، دارچین، زردچوبه، روغن به میزان لازم
سیب زمینی خلال شده و سرخ شده به دلخواه 3عدد برای تزیین
مراحل و طرز تهیه خورش لوبیاسبز :
ابتدا پیاز را خرد کنید با کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود، سپس گوشت خورشتی را بیفزایید و گوشت را نیز با پیازخوب تفت دهید،
پس از تفت دادن گوشت ،فلفل سیاه و زردچوبه را نیز بیفزایید، درب ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه و با حرارت ملایم بگذارید تا گوشت کمی بپزد واب ان جمع شود.
سپس گوجه را بیفزایید، کمی هم بزنید،لوبیا سبز خرد شده _ به اندازه بند انگشت، ولی من کوچک تر خرد می کنم رابه همراه هویج خردشده جداگانه سرخ کنید، و ان را نیز به گوشت اضافه کنید،سپس رب را بیفزایید مواد را چند دقیقه ای با رب تفت دهید تا رنگ رب بازشود،
بر روی ان به میزان کافی اب جوش بریزید و به اندازه ای که روی لوبیا ها را بگیرد و باحرارت ملایم اجازه دهید تا خورش جا بیفتد، نیم ساعت قبل از پخت نمک، گرد لیمو و به دلخواه دارچین بیفزایید و اجازه دهید تا خورش اماده شود، دست اخر میزان ادویه ها را نیز دوباره میزان کنید.
پس ازپخت سیب زمینی را به صورت سرخ شده درکنارخورش به دلخواه بگذارید.
نکته : از اب سرد برای افزودن به خورشت استفاده نکنید چون اب سرد باعث جمع شدن و در نتیجه سفت شدن گوشت خواهد شد.
نوش جان