طرز تهیه ترشی لوبیا سبز که هم بسیار مفید هست و هم یک دورچین عالی بری غذاتون مخصوصا به هنگام مهمانی و دورهمی است .طعم عالی داره و درست کردنش هم ساده است و قلق خاصی نمیخواد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز چیست ؟
لوبیا سبز ۷۵۰ گرم
هویج ۵ عدد
شوید و ترخون (و یا سبزی دلخواه) به میزان لازم
سیر ۶ ، ۷ حبه
فلفل سبز ۴ ، ۵ تکه
سرکه ۴ لیوان
آب جوشیده خنک ۳ لیوان
تخم گشنیز ، گلپر ، سیاه دانه ( ادویه ترشی ) به میران دلخواه
نمک حدودا ۱ ق غ
مراحل و طرز تهیه ترشی لوبیا سبز :
لوبیا سبز رو شستم و سر و ته اش رو گرفتم . اگر دوست نداشتید خرد نکنین . من از وسط به دو نیم کردم . یه کم داخل آب جوش انداختم و گداشتم بپزه ۵ تا ۱۰ دقیقه . نمک هم اضافه کردم .
بعد آبکش کردم و داخل آب سرد انداختم و بعد از یک دقیقه برداشتم هویج هم دل به خواهی هست من دوست دارم ، خردش کردم و هویج هم من یه کم می پزم باز هم سلیقه ایه بعد دوباره پهن کردم و گذاشتم هر دوش خشک بشن سبزی ها رو هم که از قبل شستم و پهن کردم خشک خشک بشه آبی نمونه .
داخل ظرفی لا به لا ، لوبیا سبز و هویج و شوید و ترخون (هر سبزی که بخواید ، من از این دو استفاده کردم و ترجیحا سبزی تازه باشه بهتره) ، سیر ، فلفل سبز ، یه کم ادویه ترشی ( هر چی دوست دارین تخم گشنیز اینجا استفاده کنین عالیه ) ریختم آب جوشیده خنک و سرکه رو هم با هم مخلوط کردم و روی مواد ریختم و در ظرف رو بستم و خوب چفت کردم و محیط خنک قرار دادم یک تا دو هفته بمونه و بعد آماده است .
نکات : می تونین داخل ترشی کلش سرکه بریزین من توی ترشی هام همیشه به نسبت نصف به نصف تقریبا سرکه و آب جوشیده خنک می ریزم چون خیلی تیزی سرکه توی ترشی ها رو کلا خودم و خانواده ام دوست نداریم.
باز این سلیقه ای این آب ، آب جوشیده است ، آب جوش استریل شده است و باعث کپک نمیشه . اما توان مواد ترشی که با اب شیر شستین باید خشک خشک بشن و الا ترشی کپک می زنه ظرفتون هم باید خشک و تمیز باشه پختن هویج و لوبیا سبز باز دل به خواهی هست .
من توی این ترشی دوست دارم یه کم جوش بخوره ، مخصوصا لوبیا سبز باز این هم کاملا دل به خواهی و براساس سلیقه است و اینکه که ظرف شیشه ای بهترین ظرف برای ترشی است.