خورشت طلا کوله گیلانی ، طلاکوله به زبون گیلانی یعنی جوجه خروس و اصل این غذا رو با گوشت خروس درست میکنن . این خورش از غذا های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است.
این خورشت مجلسی است و می تونید در مهمانی ها و دورهمی ها نیز آماده کنید و بسیار راحت نیز آماده میشه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت خورش طلاکوله چیست ؟
گشنیز ۱۵۰ گرم
آبغوره ۱ پیمانه
روغن ۴ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرغ یا گوشت ۱٫۵ کیلوگرم
آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم
گردو ۳۰۰ گرم
نعنا ۱۵۰ گرم
مراحل و طرز تهیه خورشت طلا کوله :
خورش طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ،اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورشت طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.
اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است. گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و ۳ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.
سبزی ها(جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با ۴ قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.
مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ،سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.
آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل بفرمایین.
به همین سادگی،به همین خوشمزگی امیدورارم توی خونه درست کنید و از طعم عالی این خورشت لذت ببرید.
نوش جان