طرز تهیه نان شیر زنجبیلی با دستور پخت مرحله ای

طرز تهیه نان شیر زنجبیلی مناسب برای صبحانه عصرانه با بافت بسیار نرم و عالی.اگر زنجبیل دوست ندارین ،میتونین حذفش کنین ، یا هل بزنین. و یا همینجوری ساده درست کنین، ولی بهتون پیشنهاد میکنم حتما با زنجبیل امتحانش کنین، مخصوصا وقتی با عطر زعفرانی که در رومال زدیم یکی میشه، یک طعم خاطره انگیز و بینظیری بهتون میده

هرمربایی که دوست دارین بزنین، ولی قطعا اگر رنگش قرمز باشه،نانها زیباتر میشن،مثل مربای توت فرنگی، گیلاس یا آلبالو و …

مواد لازم برای پخت نان شیر زنجبیلی چیست ؟

خمیر مایه ۷ گرم

شیر گرم ۳۰۰ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

روغن مایع ۵۰ گرم

کره ی آب شده ۵۰ گرم

نمک ۱/۴ ق چایخوری

پودر زنجبیل ۱ تا ۱و نیم قاشق

چایخوری( بسته به علاقه ی خودتون)

آرد حدود ۷۰۰ گرم

برای تزئین نان

مربای مورد علاقه تون

گردوی پودر شده کمی

رومال

زرده ۲ عدد

شیر ۱ ق غذاخوری

زعفران دم کرده ۱ ق غذاخوری

طرز تهیه نان شیر زنجبیلی

مراحل و طرز تهیه نان شیر زنجبیلی :

بعد از اینکه ،خمیر مایه عمل آمد، همه ی مواد و غیر از آرد باهم مخلوط میکنیم،و بعد آرد و کم کم اضافه می کنیم، یک ربع ورز میدیم، یا با دست و یا داخل همزن، روی خمیر را پوشانده، یک ساعت و نیم استراحت میدیم،بعد خمیر را به ۲۰ چونه ی مساوی تقسیم میکنیم،

مجددا چونه ها را پوشانده،یکربع تا نیم ساعت دیگه استراحت میدیم،و بعد هر چونه را به دایره ای به قطر ۱۲ سانت باز میکنیم، برای هر نان به دو دایره نیاز داریم، روی دایره ی اول را با برس،کره ی آب شده میمالیم،

دایره ی دوم را روی آن قرار داده و مانند فیلم برش میزنیم و آماده میکنیم، روی نانها را پوشانده،یکربع تا نیم ساعت دیگه استراحت میدیم،رومال را برس میزنیم،

وسط گل ها را کمی گود کرده، مربا ریخته و اطراف مربا را گردوی پودر شده میریزیم، در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدیم.

با این میزان مواد ۱۰ عدد نان میدهد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *