طرز تهیه آش ترش گیلانی که باقالی تازه هم توش میریزند خیلی خوشمزه ات شما هم می تونید در منزل تهیه کنید گیلانی ها این آش رو کم نمک درست می کنند و به جاش به همراه اشپل شور و یا ماهی شور اون رو می خورند, وای دهنم آب افتاد.
اگر شما به ماهی دودی یا اشپل شور دسترسی ندارید نمکش رو اندازه بزنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه آش ترش گیلانی چیست ؟
عدس نصف پیمانه
لوبیا چیتی نصف پیمانه
باقالی دو پیمانه
خرده برنج یک پیمانه
آلوچه ترش یک پیمانه
سبزی آش ۷۰۰ گرم
سیر دو بوته رنده شده و سرخ شده
نمک و فلفل مقداری.
دوستان اگه آلوچه ترش نبود می تونید از دو قاشق رب آلوچه و یا یکی دوقاشق رب انار و آبغوره استفاده کنید.
پیاز داغ سه عدد (داخل این آش معمولا نمیریزن. اما اگه بریزید خیلی خوشمزه میشه) و
نعناع داغ دو سه قاشق داخل آش و یه مقدار برای تزیین .
مراحل و طرز تهیه آش ترش گیلانی :
ابتدا حبوبات رو از شب خیس کنید و همه رو با هم بزارید بپزه مثل آش های دیگه نیاز نیست جدا جدا بپزه وقتی حبوبات نیم پز شد برنج رو بریزید و بذارید کاملا بپزه برنج اونقدر باید بپزه تا کاملا له بشه.
بعد سبزی و سیر سرخ شده رو و دو قاشق نعناع داغ بهش اضافه کنید اگه آب آش کم بود بهش آب جوش اضافه کنید اجازه بدید سبزی هم بپزه.
بعد آلوچه رو اضافه کنید اگه ترشی آش کم بود دو قاشق رب آلوچه و یا کمی رب انار ترش و یا آبغوره بهش اضافه کنید. بعد از اینکه آش غلیظ شد داخل ظرف سرو بکشید و با سیر داغ و نعناداغ تزیین کنید.
ما یلانی ها کنار این آش اشپل و ماهی شور هم میزاریم و موقع خوردن مقداری میریزیم داخلش هم میزنیم و بعد می خوریم.
امیدوارم این آش رو تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.