طرز تهیه مرغ بریان بدون فر من روش های مختلفی رو امتحان کردم . پخت مرغ درسته در فر و بدون فر حتی در ماکروویو هم میشه این رو تهیه کرد هر سه مدل لذیذ و خوشمزه است .
این دستوری که امروز برای شما نوشتم بسیار راحته و دغدغه و ریسک کمتری داره فقط باید زود تر دست به کار شین . من بارها با این دستور مرغ بریانی خونگی درست کردم و مهمان هام همیشه خوششون اومده و مزه مرغ بریونی من رو پسندیده اند.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه مرغ بریان در منزل چیست ؟
یک مرغ یک کیلو نیمی تا دو کیلو
کره زعفران
چند قاشق ابلیمو
مواد مورد نیاز داخل شکم مرغ بریان
چند برش لیمویی تازه
پیاز
هویج
فلفل دلمه
مراحل پخت و طرز تهیه مرغ بریان بدون فر به چه صورت است ؟
اول یک مرغ یک کیلو نیمی تا دو کیلو رو انتخاب کنید مرغ رو شسته و داخل شکم مرغ رو حسابی تمیز کنید .
بعد تمام قسمت های مرغ رو نمک بزنید و دورش پارچه تمیز پیچیده و به مدت چهار تا شش ساعت داخل یخچال قرار بدین ، بعد از این فاصله مرغ رو از یخچال بیرون بیارید و داخل یک قابلمه یا تابه دیواره بلند تمام قسمت های مرغ رو سرخ و طلایی کنید
نکته: حرارت باید بالا باشه تا مرغ اب نندازه
بعد از اینکه تمام قسمت های مرغ سرخ شد داخل شکم رو با چند برش لیمویی تازه و پیاز و هویج و فلفل دلمه پر می کنیم و داخل قابلمه که روغن اضافه رو خارج کردیم میزاریم یک لیوان مخلوط اب و کره و زعفران و چند قاشق ابلیمو رو روش میریزیم و به مدت دو ساعت با شعله ملایم میزاریم بپزه
نکته: فقط چند بار در قابلمه رو باز می کنیم و با قاشق از سس داخل قابلمه روی مرغ می ریزیم تا هم خوش طعم و هم مغز پخت بشه
نکته: داخل شکم مرغ سلیقه ای هست شما از هر موردی که دوست دارین می تونین استفاده کنین و به ازای هر مرغ فقط از یک لیوان آب استفاده کنین چون مرغ در حین پخت اب میندازه ..