مرغ سوخاری در فر بهترین غذای مجلسی ایرانی می باشد که در مقاله آشپزی از ایران پاتوق قصد داریم طرز تهیه و مواد لازم این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم، دستور تهیه و نحوه پخت آن بسیار جالب و هیجان انگیز می باشد، پس با ما همراه باشید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم مرغ سوخاری در فر و طرز تهیه آن
- ۲ پیمانه خرده نان
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- ۳ عدد سفیده تخم مرغ
- ۸ عدد بالای ران مرغ بدون پوست و چربی گرفته
دستور پخت مرغ سوخاری در فر
فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک عدد توری بزرگ را روی یک سینی ۱۸ در ۱۳ اینچ فر بگذارید، روی آن را با اسپری آشپزی اسپری کنید تا از چسبیدن مرغها به آن جلوگیری شود.
خرده نان را داخل یک کاسه بزرگ با لبه کوتاه بریزید. روی آن را روغن بپاشید و با انگشتانتان بمالید تا به صورت یکسان نرم شود.
پاپریکا، آویشن، پودر سیر، پودر فلفل قرمز را روی این مخلوط بریزید و با نمک و فلفل سیاه در ادامه مزه دار کنید.در یک کاسه مشابه دیگر سفیده تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم بهم بزنید تا زمانی که کمی کف کند.
برای درست کردن یک تکه مرغ، ابتدا دو طرف مرغ را در سفید تخم مرغ بزنید، سپس به ظرف مخلوط خرده نان و ادویه ببرید و دو طرف آن را در مخلوط بغلطانید و همزمان خرده نانها را روی آن فشار دهید تا به مرغ بچسبند، مقداری روی آن بپاشید وخوب فشار دهید.پس از اینکه همه قطعات مرغ را به این ترتیب آماده کردید آنها را روی توری آماده شده بگذارید و بین آنها به صورت یکسان فضایی خالی بگذارید.آن را در فر از پیش گرم شده بپزید تا زمانی که کل آن طلایی قهوهای شود (وسط ضخیمترین بخش مرغ باید دمای ۱۶۵ درجه را روی دماسنج آشپزی نشان دهد) که این زمان حدود ۵۰ دقیقه طول میکشد. آنها را گرم سرو کنید.