طرز تهیه شیرینی ماکارون از شیرینی فرانسوی پرطرفدار و مجلسی

طرز تهیه شیرینی ماکارون دستور آموزش این شیرینی در رنگ های مختلف

طرز تهیه شیرینی ماکارون از شیرینی های خوش رنگ و خوشمزه که در میان عموم افراد از محبوبیت برخوردار هست .

مواد لازم شیرینی ماکارون  :

بادام بدون پوست پودر شده 120 گرم

سفیده تخم مرغ 2 عدد حدود 60 گرم

وانیل درسته 1 عدد یا وانیل پودری مقداری

پودر قند 150 گرم

نمک کمی

مواد لازم با انتخاب شما :

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

رنگ زرد 10 قطره

پسته پودر شده 2 قاشق غذا خوری

وانیل درسته 1 عدد یا وانیل پودری مقداری

رنگ سبز 10 قطره

پودر نارگیل 2 قاشق غذا خوری

رنگ قرمز 10 قطره

طرز تهیه :

 بادام را آسیاب کنید و از الک رد کنید تا کاملا حالت پودر باشد. بعد سفیده تخم مرغ را به همراه کمی نمک با هم زن برقی خوب هم بزنید و بعد  پودرقند را کم کم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کند و سبک شود.سپس پودر بادام را به سفیده اضافه کنید و با چنگال در حد مخلوط شدن  هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. برای رنگ های مختلف باید از رنگ های خوراکی مجاز استفاده کنید مثلا برای رنگ قهوه ای باید پودر کاکائو الک شده را روی سفیده بریزید و با مفتول یا چنگال هم بزنید تا رنگ ماکارون ها شکلاتی شود.

برای رنگی کردن ماکارون ها باید مایه آماده شده را به چند قسمت تقسیم کنید و با رنگ های مختلف مخلوط کنید .

کف دو عدد سینی را با کاغذ پوستس بپوشانید و مایه  ماکارون را داخل قیف با ماسوره گرد بریزید و یا سر قیف یا همان ماسوره را به اندازه 8 میلی متر ببرید و با فاصله خمیر ها را به اندازه یک سکه 500 تومانی روی کاغذ بریزید طوری که قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتی متر بشود و به همین ترتیب تمام دو  سینی را پر کنید. بهتر است وقتی تمام  سینی پر شد دو طرف سینی را بگیرید و چند بار سینی را آرام به زمین بکوبید تا خمیر در سینی پخش شود و در واقع شره کند.

 سینی های پر شده را در فر 149 درجه سانتی گراد و یا 300 درجه فارنهایت  به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا ماکارون ها پف کنند و بپزند. بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه دهید تا کاملا سرد شوند

طرز تهیه شیرینی ماکارون.

بیشتر بخوانید :              طرز تهیه شیرینی دارچینی از سری شیرینی های ویژه عید و نوروزی

 مواد میانی شیرینی ماکارون :

 کره بدون نمک   4  ق غ

 پنیر خامه ای   1/2 پیمانه

آب نبات نعناع    1/4 پیمانه

کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود سپس با هم زن دستی آن را هم بزنید تا نرم نرم شود بعد پنیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند. آب نبات ها را بکوبید تا کاملا پودر شوند وتکه ای درشت از آن نماند. بعد پودر آب نبات  را به کره و پنیر مخلوط شده اضافه کنید و کاملا در هم مخلوط کنید  . مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و سر قیف را سوراخ کوچکی ایجاد کنید . ماکارون ها را برگردانید و از مواد به مقدار مناسب روی قسمت صاف و درونی ماکارون ها بریزید و ماکارون دومی را رویش قرار دهید و تا موقعی که بخواهید سرو کنید در یخچال و یا جای خنک نگهدارید. البته ماکارون ها را نمی توان بیشتر از 2 روز نگهداری کرد .ولی میتوان در یک ظرف در بسته و در لابه لای کاغذ پوستی در فریزربه مدت 1 تا 2 هفته نگهداری کنید

بیشتر بخوانید :                 طرز تهیه شیرینی پرتقالی از سری شیرینی های ویژه نوروزی
 
 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *