طرز تهیه همبرگر استراگانوف این غذا ترکیب همبرگر با سس قارچ است که که خیلی خوشمزه و آسونه به راحتی می تونید با رعایت نکات بهترین غذا را بپزید.
این غذا بینهایت غذای خوشمزه است که اغلب بصورت ساندویچی سرو میشه. البته این غذا با سیب زمینی سرخ کرده همراه ادویه هم عالیه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت همبرگر استراگانوف چیست ؟
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
سبزی خشک: ریحان و جعفری و آویشن ( هرکدام یک ق چ)
پیاز رنده شده :دو عدد
پودر سوخاری:نصف پیمانه
پودر سیر وپیاز: هر کدام یک ق چ
نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز: به مقدار لازم
تخم مرغ: یک عدد
آب گوشت یا عصاره( استاک) گوشت : یک پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
آرد: یک و نیم ق غ
خامه صبحانه : صد گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
جعفری تازه خرد شده: به مقدار لازم
مراحل و طرز تهیه همبرگر استراگانوف :
ابتدا گوشت و ادویه ، نمک و پیاز و آرد سوخاری با هم ترکیب و ورز میدیم و تو روغن سرخ می کنیم و روی دستمال میزاریم تا روغنش کشیده شه.
حالا یکی از پیاز هارو رنده می کنیم کمی تفت میدیم و قارچ اسلایس شده رو اضافه و تفت میدیم ، آرد و اضافه می کنیم و تفت و بعد خامه و آب گوشت رو اضافه می کنیم خوب هم میزنیم تا خامه باز شه و یکدست شه.
جعفری خرد شده رو می ریزیم و برگرها رو داخل سس میزاریم و نمک و فلفل سس اندازه می کنیم ، توجه کنید حرارت رو خیلی کم می کنیم با درب بسته می زاریم که گوشت داخل سس نیم ساعت بپزه سس که غلیظ شد آماده سرو .
با نون باگت همراه خیارشور ترکیب خوشمزه ای میشه.
پیشنهاد می کنم حتما درست کنین و نوش جان کنین از اون غذاهایی میشه که مرتب جزو برنامه غذایی تون خواهد شد.
نوش جان