طرز تهیه شیرینی عید مارمالادی بسیار ترد و خوشمزه

شیرینی عید مارمالادی با طرز تهیه آسان و طعم و عطر عالی و ماندگاری خوبی هم داره . این شیرینی یکی از بهترین گزینه های پذیرای از مهمان است.

مواد لازم برای پخت شیرینی عید مارمالادی چیست ؟

آرد ۳۰۰ گرم ** آرد رو یکبار الک کنید

پودرقند یا پودرشکر ۸۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم ** می تونید از کره گیاهی، کره صبحانه یا روغن صاف قنادی استفاده کنید، اگه از روغن جامد استفاده می کنید کمتر بریزید.

تخم مرغ ۱ عدد

وانیل نوک ق چ

عسل ۱ ق غ (دلخواه)

عسل باعث میشه رنگ شیرینی کمی تیره بشه اگه دوست دارید شیرینی هاتون سفید باشن می تونید عسل رو حذف کنید

مارمالاد به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی عید مارمالادی

مراحل و طرز تهیه شیرینی عید مارمالادی :

کره و پودرقند رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنیدبعد از اضافه کردن تخم مرغ بیش از حد هم نزنید چون باعث میشه بعد از پخت روی شیرینی هاتون حالت ورم پیدا کنه.

به دلخواه عسل رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک یا نوک انگشت خمیر رو جمع کنید اگه در نهایت خمیر چسبنده بود آرد بیشتری اضافه نکنید خمیر رو تو پلاستیک بزارید و ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید .

بعد از استراحت، خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید. به دلخواه وسط نصف شیرینی ها رو با یا جسم گرد دربیارید.

در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه و زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ بده آماده است.

بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدن به دلخواه تزئین کنید و بین دو تا شیرینی مارمالاد بزارید بعد از اینکه بین شیرینی ها مارمالاد گذاشتید بهتره طی مدت ۵ روز مصرف بشه.

اگه قصد دارید مدت طولانی نگه شون دارید شیرینی ها رو به مقدار زیاد درست کنید ولی در ظرف در دار و محیط خنک نگه دارید، چند روز قبل از مصرف بینش مارمالاد بزاری .

اگه شیرینی زیاد تو فر بمونه حالت بیسکویتی پیدا میکنه ولی نگران نباشید وقتی مارمالاد میزارید از مارمالاد رطوبت میگیره.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *