طرز تهیه کباب بادمجان با پوره سیب زمینی خوراک بسیار خوشمزه و لذیذ که خیلی راحت می تونید توی خونه آماده کنید و به عنوان غذا یا پیش غذا سرو کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کباب بادمجان و سیب زمینی چیست ؟
سه عدد بادمجان
۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله
دو عدد پیاز متوسط
یک یا دو حبه سیر
دو عدد فلفل سبز
دو عدد گوجه فرنگی
یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه
نمک
برای پوره سیب زمینی
سه عدد سیب زمینی آب پز شده
سه قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق مرباخوری کره
نمک و فلفل سیاه
برای رویش
پنیر پیتزای رنده شده
برای سس
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
نصف لیوان آب داغ
مراحل و طرز تهیه کباب بادمجان با پوره سیب زمینی :
ابتدا بادمجانها را به صورت راه راه پوست بگیرید. از وسط نصف کنید و بگذارید داخل آب نمک چند دقیقه بماند. سیب زمینیها را پوست بگیرید و تکه تکه کنید، سپس آب پز کنید.
پیاز و سیر را خرد کرده و یک دقیقه تفت دهید، فلفل ریز خورد شده را هم داخل تابه ریخته و تفت دهید. حالا گوشت را اضافه کنید و ۳، ۴ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. گوجه پوست گرفته شده و خرد شده را به مواد اضافه کنید و در نهایت نمک و ادویهجات و رب گوجه را اضافه کنید و تا زمانیکه گوجه ها آب بیاندازند و آبشان کشیده شود بپزید.
بادمجان ها را از آب نمک دربیاورید، خشک کنید و پشت و روی آن را سرخ کنید. روغن بادمجانها را بگیرید و در ظرف(مناسب فر) بچینید. وسط بادمجانها را با قاشق فشار دهید، گود کنید و مواد گوشتی را وسط آنها بریزید.
سیب زمینیهای آبپز شده را در ظرفی بریزید و با چنگال له کنید. کره، نمک، فلفل سیاه و شیر را هم اضافه کنید.
پوره سیب زمینی را روی گوشت چرخ کرده ریخته و صاف کنید.
رب گوجه را با آب داغ در کاسه ای هم بزنید و روی پوره ها پخش کنید. در نهایت پنیر پیتزای رنده شده را روی آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه رویشان سرخ شود بپزید.
نوش جان