طرز تهیه کیک خرمالویی آموزش دستور انواع کیک بدون فر

طرز تهیه کیک خرمالویی با پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک خرمالویی با طعم و عطر خوش خرمالو این کیک رو در پاییز و زمستان که همیشه خرمالو در دسترس و فراوانی هست به راحتی می تونید تهیه کنید.

مواد لازم کیک خرمالویی

آرد1/5لیوان
تخم مرغ 2تا
شکر 1لیوان
ماست وشیر مخلوط1لیوان
روغن مایع نصف لیوان
خرمالو پوره شده5تا
بیگنکپودر 1ق.غ
جوز هندی به مقدار لازم
وانیل به مقدار لازم

روش تهیه کیک خرمالو:

ابتدا آرد و بیکینگ پودرو سه بار الک کردم.
تخم مرغ ها رو درون ظرفی بریزید شکر را در طی چن مرحله اضافه کنید و با همزن به مدت 10 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و در اخر وانیل رو اضافه کنید.
ماست و شیر مخلوط شده به مایع اضافه کنید و چند دور با همزن بزنید و کمی بعد روغن و پوره خرمالو رو اضافه کنید. سپس در حد مخلوط شد هم زدم.
و در اخر آرد و بیگنک  پودر سه بار الک شده رو طی سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به صورت دورانی هم برنید.
مایع کیک رو درون قالب چرب شده بریزید و در فر از 15 دقیقه گرم شده بادمای 18 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه
قرار دهید و بعد از 40 دقیقه با سیخ چوبی امتحان کنید .اگر کیک بهش نچسبید، کیک ما پخته و آمادس.

طرز تهیه کیک خرمالویی

طرز درست کردن فر دست ساز

شعله پخش کن روی پلو پز گاز گذاشتم وشعله رو کم کردم یه قابلمه روحی با درب بسته روش قرار دادم تا مثله فر گرم بشه.
بعد مواد کیک رو تو قالبه چرب شده ریختم چن بار زمین زدم تا اکسیژن مواد خارچ بشه و قالب رو روی لبه قابلمه قرار دادم و دربشم گذاشتم وروشو دمکنی کش دار مثله کلاه کشیدم و پارچه کلفت چهارتا کردم جوری که دربه قابلمه رو بپوشونه بعد دیزیه سنگی رو برعکس گذاشتم روی قابلمه، تا 40دقیقه دربشو باز نکردم.
بعداز 40دقیقه دربشو باز کردم و خیلی کم حرارتو زیاد کردم تاروی کیکم گریل بشه.و برام خیلی جالب بود . امیدوارم درست کنید واز درست کردنش لذت ببرین تا خوردن کیک وکیکش مزش فوق العاده و محشره امتحان کن گل بانوو واز دعای خیرتون منو بی نصیب نفرمایین .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *