طرز تهیه شیرینی کنجدی با ارده و خرما مناسب پذیرایی

شیرینی کنجدی با ارده و خرما یک شیرینی طبیعی و سالم که میزان شیرینی یا شکرش رو می تونید کم کنید و از شیرینی طبیعی خرما استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی مخصوص چیست ؟

ارده غلیظ و سفت ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف

(از ارده ای که معمولا کف ظرف ته نشین میشه و غلیظ هست استفاده کنید هرچقدر ارده غلیظ و سفت تر باشد شیرینی خوش طعم تر و خوش عطر تر خواهد بود )

روغن مایع ۱/۴پیمانه استاندارد

پودرشکر الک شده ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف

آرد قنادی حدود ا و بصورت تقریبی ۱۵۰ گرم

(مقدار آرد مصرفی بستگی به غلظت ارده داره بنایراین آرد را کم کم وبه تدریج اضافه کنید .)

کنجد مقداری

خرما ۸ عدد (خرما اصلا نباید شهد داشته باشد ، خرمای دشتستان وبهم چسبیده یا رطب )

گردو مقداری (گردو قابل حذف است )

شیرینی کنجدی با ارده

طر تهیه شیرینی کنجدی با ارده و خرم:

ارده غلیظ و سفت + روغن مایع + مقداری آرد + پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید وبا لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنید اگر نیاز بود
کم کم و به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .

خمیر رو خییییییلی سفت نگیرید کمی شل بودن و نرم بودن برای خمیر طبیعی است .

خمیر احتیاج به استراحت ندارد .

به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر بردارید ودردست کمی پهن کنید خرما وگردو داخلش بذارید وبصورت گلوله در آورید و سپس در کنجد بغلتانید
می توانید توی کاتر گرد قرار دهید با انگشتان کاملا فشار دهید تا خمیر شکل قالب رو بخود بگیرد و سپس کاتر را خارج کنید ودر سینی فر حتما کاغذ روغنی بیندلزید نیاز به چرب کردن نیست ودر فر از قبل گرم شده قرار دهید .

قطر کاتر گرد ۴/۵سانتیمتر میباشد .

این مقدار مواداولیه و با این سایز ۱۶ عدد شیرینی به شما میدهد .

دمای فر ۱۷۵ در جه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه (حتما فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید تا گرم شود )

بعداز پخت کامل وخارج کردن از فر ،به شیرینی ها دست نزنید واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شوند .

وسپس با کمی عسل گرم شده به روش بن ماری با قلم مو روی شیرینی ها بکشید و با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *