آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه دسر شیر خرما با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر شیر خرما , اگه دنبال دسری هستی که سنتی و مدرن باشه و همینطور فواید سلامتی برای بدن به همراه داشته باشه در این پخش از آشپزی با ایت ایران پاتوق همراه باش .شیر خرما از لذیذ ترین دسر های مقوی ات که به راحتی در کمترین زمان در منزل می تونید تهیه کنید .
مواد لازم برای دسر شیر خرما:
شیر 6 لیوان
خرما ١٧ ،١٨ عدد
گردو ۴، ۵ عدد
گلاب دو ق غ
آرد سه ق غ
کره سه غ ق ت
شکر ١٠ ق غ
خامه صبحانه یک بسته ٢٠٠ گرمی
وانیل نوک ق
پودر ژلاتین سه ق غ
سه ق آب سرد
طرز تهیه و مراحل آماده سازی دسر شیر خرما :
۴ لیوان شیر رو با همه خرما که هسته هاشون رو از قبل گرفتیم و ۴ ، ۵ عدد گردو میکس کنید، سپس با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق کره تفت بدید تا خامیش بره و کمی کرم رنگ بشه.
دو لیوان شیر اضافه کنید همراه ١٠ ق غ شکر (ختما بچشید و به شیرین بودنش دقت کنید) تا کم و زیاد نشه چون شیرینی خود خرما کافی نیست و هم بزنید تا بجوشه.
در آخر یک بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمی رو بزنید تا باز بشه به مواد اضافه کنید و نوک ق وانیل بزنید و زیر اجاق رو خاموش کنید تا از داغی بیفته،
سه ق غ پودر ژلاتین رو روی سه ق آب سرد بریزیدتا اسفنجی بشه،بعد هم شیر خرما رو به این مواد اضافه کنید و بعد مخلوط شدن ،ژلاتین رو اضافه کنید و قالب رو چرب کنید و داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت ٧الی ٨ ساعت بگذارید تا کاملا ببنده..
در آخر کنارهای قالب رو با کارد آزاد کنید و ته قالب رو دو سه ثانیه داخل آب گرم فرو کنید و به ظرف مورد نظر برگردونید .خیلی دسر خوشمزه ای هست حتما درست کنید و لذت ببرید.