طرز تهیه کیک خرما و گردو این کیک بخاطر وجود خرما و گردو یه کیک خیلی مقوی وخوشمزه هست که برای صبحونه خیلی مفیده.
من برای خرماش از خرمای دشتستان استفاده کردم و به نظر طعمش بهتر میشه ولی شما اگه دسترسی نداشتین می تونید از خرمای مضافتی بم استفاده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای کیک خرما ردو چیست ؟
خرما : 1 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
آب جوش : 1 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 3/4 پیمانه
روغن : 1/2 پیمانه
مغز گردو : حدودا 1 پیمانه
پودر کاکائو : 1 ق غ سر پر
بکینگ پودر : 1 ق م
وانیل : نوک ق چ
مراحل و طرز تهیه کیک خرما و گردو :
ابتدا مثل همیشه اول تمام مواد رو حداقل نیم ساعت قبل از یخچال در میاریم. فر رو روشن می کنیم و میزاریم روی 180 درجه سانتیگراد.
قالب مناسب رو چرب و آردپاشی می کنیم. آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط می کنیم الک می کنیم. هسته های خرمارو جدا می کنیم و یک لیوان آبجوش روشون می ریزیم و اونا رو یا با مخلوط کن یا میکسر خوب پوره می کنیم و میزاریم کنار.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود 10 دقیقه میزنیم تا پف کنه و روشن بشه ، روغن رو اضافه می کنیم و بعدش پوره خرما رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم.
مخلوط آرد رو طی دو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و آروم و دورانی هم میزنیم تا مخلوط بشه. آخر سر مغز گردویی که خورد کردیم بهشون اضافه میکنیم و یه کوچولو مخلوط میکنیم.
مایه کیک رو میریزیم توی قالب اجازه میدیم به مدت حدود 40 دقیقه بپزه. در مورد کیک های شکلاتی بهتره کف قالب رو آردپاشی نکنید و بجاش پودر کاکائو بزنید
وقتی کیک پخته شد از فر در میاریم و اجازه میدیم از دما بیافته بعد دورشو با کارد یا پالت آزاد میکنیم و تو ظرف سرو برمیگردونیم
من برای تزیین روش سس تافی درست کردم و ریختم ، برای درست کردن سس تافی حدود 100 گرم شکلات تافی کره ای رو گذاشتم تو مایکروفر تا ذوب شد بعد بهش 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم دمای محیط اضافه کردم و بازم یک کم بن ماری کردم تا صاف و یکدست شد.
وقتی سس از دما افتاد ریختم روی کیک . کیک خوشمزه ایه امتحان کنید
نوش جان