آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کاپ کیک کرمدار مناسب برای تولد , دورهمی و مهمانی ها
طرز تهیه کاپ کیک کرمدار روش پخت بسیار ساده است و براحتی در منزل حتی در تعداد زیاد هم می تونید تهیه کنید .کاپ کیک ها به خاطر بافت نرم و لطیفی که دارند جزء محبوب ترین خوراکی ها هستند کاپ کیک کرمدار به خاطر کرمش از لطافت بیشتر و طعم عالی تری هم برخوردار است.
طرز تهیه کرم برای کاپ کیک :
** برای شهد : نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب و چند قطره آبلیمو بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه ، بزارید کنار تا خنک بشه.
** برای کرم : ۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت + ۳ ق غ شکر + ۱ لیوان شیر + ۱۰ گرم کره و ۱ ق چ وانیل مخلوط و روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشه بعد روی کرم پلاستیک یا سلفون بندازید تا رویه نبنده . حالا فر با درجه ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه.
مواد لازم کاپ کیک کرمدار
ارد سمولینا ۱ لیوان ارد سفید نصف لیوان تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱ ق چایخوری بیکینگ پودر ۱۰ گرم معادل ۱ ق غذاخوری شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه و آماده سازی کاپ کیک کرمدار :
ابتدا تخم مرغ + شکر و وانیل با دور تند همزن بزنید کرمی و حجیم که شد به ترتیب شیر و روغن اضافه کنید بعد ارد سفید و بیکینگ پودر روی مواد الک کنید در آخر ارد سمولینا بریزید در حد یکدست شدن با همزن بزنید کف قالب ها کپسول کاغذی بندازید و ⅔ قالبو پر کنید سپس کرم توی قیف بریزید و روی مواد کیک بریزید سپس در فر بمدت ۳۵ دقیقه بپزید بعد از پخت کیک کمی اریب بزارید تا بخار و داغیش از بین بره و سپس شهد خنک شده روی کیک بزنید و تزیین کنید . دوستان ارد سمولینا جایگزین نداره اگه بخوایید با ارد سفید جایگزینش کنید کاملا بافت کیکتون عوض میکنه ، ارد سمولینا در لوازم قنادی ها موجوده.