طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای با دستور ساده و عالی
طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای سیار خوشمزه و خوش رنگ که همه و به ویژه بچه طعم اون رو خیلی دوست دارن به وقت مهمونی به عنوان یک پیش غذای خوشمزه هم می تونید آمادش کنید. توی ماه رمضون و فصل های سرد هم خیلی میچسبه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت سوپ قارچ خامه دار چیست ؟
جو پرک :1 پیمانه
مرغ : به مقدار لازم
هویج :2عدد متوسط
شیر: 3 لیوان
آرد: 2 قاشق غذاخوری
قارچ: 2 لیوان خرد شده
کره: 20 گرم
خامه: به مقدار لازم
قسمت سفید پیازچه ۱۰ عدد
کرفس: ۲ ساقه
جعفری ساطوری: دو ق غ
نمک و فلفل
مراحل و طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای :
اول از همه هویج رو رنده کنید, داخل سبد بریزید, روشو اب بریزید جوری که رنگ هویج شسته بشه, نمی خوایم رنگ سوپ عوض کنه
سپس جو را داخل قابلمه بریزید, یکم اب روش بریزید , بزارید یکم بپزه و نرم بشه, می تونید نصفش رو با گوشکوب برقی بکوبید, حالا قارچ را ورقه ورقه کنید و با کره تفت بدید, اجازه بدید آب قارچ جمع بشه, و سپس بهش آرد اضافه کنید, آرد هم تفت بدید, نمک و فلفل بزنید, حتما از فلفل سفید استفاده کنید.
در این مرحله شیر را کم کم به آرد و قارچ اضافه کنید, بزارید کاملا یکدست بشه, بعد مخلوط شیر را به جو اضافه کنید.
هویج و مرغ و کرفس و پیازچه را هم اضافه کنید و بزارید کاملا جا بیوفته.
اگه موقع پخت اب سوپ کم شد یا احساس کردید سفت شده, می تونید آب مرغ یا شیر بریزید، فقط دقت کنید داخل آب مرغ زردچوبه نزده باشید.
در یک ربع اخر پخت یک کاسه از سوپ بردارید با مقداری خامه مخلوط کنید, بعد که یکدست شد به کل سوپ اضافه کنید.
جعفری را هم در مرحله ی آخر اضافه کنید تا سبزیش از بین نره.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کتلت سویا رسپی انواع کوکو و کتلت ها در ایران پاتوق
- طرز تهیه آش آبغوره آموزش انواع آش ها و غذاهای محلی
- طرز تهیه یاغلاما کایسری با نکات و دستور مرحله به مرحله
- دستور پخت کوفته کشک اصفهان غذای خوشمزه واصیل اصفهانی
- دستور رولت بیسکویت نارگیل آموزش تهیه رولت یخچالی خوشمزه
- طرز تهیه ترافل پنیر و میوه آموزش انواع ترایفل به روش ساده