طرز تهیه مافین ذرت که هم از خود ذرت که به صورت کنسروی و هم آرد ذرت استفاده می کنیم. من توی این دستور فقط با ذرت مافین رو آماده کردم دستور های دیگه مانند مافین مرغ و ذرت یا ذرت و قارچ هم است که از همین مواد استفاده میشه.
روش های تهیه به یک صورت است فقط میزان ذرت را کم کرده و با قارج یا مرغ جایگزین می کنیم. این غذا بسیار ساده است و سزیع هم آماده میشه و اگر از غذای های قبل مرغ پخته شده اضافه داشتید خیلی راحت می تونید به این اضافه کنید کاملا اختیاری است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت مافین ذرت چیست؟
آرد سفید 2 و نیم پیمانه
آرد ذرت نصف پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شیر 1 پیمانه
کره 125 گرم، نرم شده در دمای محیط
تخم مرغ 2 عدد، زده شده
ذرت پخته یا کنسرو 130 گرم
پیازچه 2 عدد، خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
نمک به مقدار لازم
مراحل و طرز تهیه مافین ذرت :
آرد سفید، آرد ذرت و بکینگ پودر را در کاسه متوسطی الک کنید.
سپس مابقی مواد لازم را در کاسه دیگری با یکدیگر مخلوط نمایید. مخلوط ذرت را وسط آرد های الک شده ریخته و با قاشق چوبی هم زده تا مواد یکدست شوند. داخل قالب مافین را با کره چرب کنید و آن را با 1 تا 2 قاشق از مایه پر کنید.
قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 210 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید، چند دقیقه آخر پخت از شعله بالا برای خوش رنگ شدن مافین استفاده کنید و در نهایت بعد از مدت زمان پخت برای 5 دقیقه در فر خاموش بگذارید،
سپس در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو نمایید.
نوش جان
این مافین ها رو هم می تونید به صورت داغ و گرم و هم سرد سرو کنید بافت و طعم عالی در هر دو صورت داره.