طرز تهیه نان رول نارگیلی مناسب برای پذیرایی و میان وعده عالی برای سر کار و توی مدرسه برای بچه ها. روش تهیه اش هم راحته و در آخر هم یک نان خیلی خوشمزه دارین ،توصیه می کنم توی خونه درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم نان نارگیلی چیست ؟
آرد نان فانتزی ۲۳۰ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
شکر ۳۰ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
نمک یه پنس
بهبود دهنده ۲ گرم
شیر ولرم ۱۰۵ تا ۱۱۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
مواد وسط خمیر
۳۰ تا ۳۵ گرم کره نرم
دو ق غ سرخالی شکر
پودر نارگیل هم به مقدار لازم
مراحل و طرز تهیه نان رول نارگیلی :
ابتدا همه مواد خشک رو بریزید داخل میکسر و یه دونه تخم مرغ رو هم اضافه کنید و بعد شیر روکم کم به مواد آردی اضافه کنید تا خمیر خودشو جمع کنه ( ممکنه همه شیر استفاده نشه، تا جایی بریزید که خمیر خودشو جمع کنه).
بعد بهش روغن رو اضافه کنید ( ممکنه خمیرتون شل بشه، نگران نباشید، در اثر ورز دوباره خمیر خودش رو جمع میکنه) بعد بزارید خمیر رو روی سطح چرب شده یه کیسه فریزر هم بکشید روش و بزارید یه ربع یا بیست دقیقه استراحت اولیه رو بکنه.
در این مرحله کل خمیر رو چونه کنید و دوباره یه ربع دیگه استراحت دوم باشه.
بعد خمیر رو با وردنه باز کنید و سپس روش کره نرم بمالید و شکر و پودر نارگیل بزنید .
بعد برش های نواری بزنید و هر برش رو رول کنید و بزارید داخل قالب و بزارید نیم ساعت تا چهل دقیقه حجم خمیر دوبرابر بشه.
بعد رومال کره آب شده بزنید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت بیست دقیقه بعد از فر که اومد بیرون رومال عسل رقیق شده یا شربت بار بزنید و روشو پودر نارگیل و پسته بزنید. من کمی هم گاناش یا شکلات آب شده هم می تونید بزنید .
تزیین سلیقه ای است.
نوش جان