طرز تهیه قرابیه سیب دارچین با دستور پخت مرحله ای
طرز تهیه قرابیه سیب دارچین از شیرینی ها خوش عطر و خوش طعم که پرطرفدار است .دستور ساده و عالی برای شما آوردم.توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت قرابیه سیب و دارچین چیست ؟
سیب متوسط ۲ الی ۳عدد
دارچین ۱ق چ (من بیشتر ریختم )
گردو خرد شده (در صورت تمایل )یک چ پیمانه
شکر دو و نیم ق س
کره یک دوم ق چ
مواد خمیر
زرده نصف زرده کامل
آرد ۲۳۵گرم
پودرقند یک دوم پیمانه
ماست ۱ق س
کره هم دمای محیط ۱۲۵گرم
وانیل یک ق چ
مراحل و طرز تهیه قرابیه سیب دارچین :
اول مواد میانی رو آماده کنید که بذارید کنار تا خنک بشه، سیب رو رنده کنید و با شکر مخلوط کنید و بذارید روی حرارت ملایم تا آبش کشیده بشه، درنهایت پودردارچین، گردو ریز شده وکره رو بهش اضافه کنید ، و خوب مخلوط کنید، حالا بذارید کنار تا خنک بشه
طرز تهیه خمیر
پودرقند و کره رو با ق هم بزنید و بعد با همزن شروع کنید به زدن ، سفید رنگ که شد زرده ، ماست و وانیل رو بهش اضافه کنید ، دوباره هم بزنید ، حالا همزن رو بذارید کنار و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید ، در انتها آرد رو کم کم اضافه کنید چون ممکنه آرد کمتری استفاده بشه، در نهایت خمیر لطیفی به دست میاد
حالا بین یه نایلون فریزر بازش کنید و با کاتر قالب بزنید و از مواد میانی بردارید و به سمت بیرونی خمیر قرار بدید نیمه بالایی خمیر رو روش بیارید ،
این شیرینی مدلش جوری هست که مواد میانی مشخص هست ،
داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختید با فاصله منطقی بچینید ، نمی خواد با فاصله زیاد بذارید ، داخل فر ۱۸۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه
نکته مهم این هست که رویه شیرینی تغییر رنگ نداره از زیر شیرینی می تونید متوجه پختش بشید ، بعد از پخت و خنک شدن روزشو با پودرقند می تونید تزیین کنید ،
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه مینی دونات شکلاتی دسر عالی با نکات پخت
- آموزش پخت کلوچه سنتی فومن بسیار خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه شیرینی کاسترد بدون نیاز به فر و بافت عالی
- طرز تهیه پودینگ لیمویی با یک دستور مرحله به مرحله
- کیک خیس ترکیه طرز تهیه کیک خیس ترکیه مناسب برای مهمونی های دورهمی
- طرز تهیه شیرینی فسایی از سری شرینی های سنتی و محلی ایرانی