طرز تهیه کیک کریسمس در فر به روش ساده و تزیین زیبا

طرز تهیه کیک کریسمس با مراحل پخت کامل

طرز تهیه کیک کریسمس انواع کیک رو می توان به شکل و دلخواهی برای جشن کریسمس دیزاین کرد کیکی که امروز دستور پختش رو داریم یک کیک نرم هست که به راحتی می توان آن را رول میشود و مخصوص برای این جشن می توان آن را دیزاین کرد و کیک متفاوتی در منزل تهیه کرد.

مواد لازم پخت کیک کریسمس :

تخم مرغ 4 عدد

شکر ۱۲۰ گرم

آرد 100 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری

وانیل 2 گرم

بکینگ پودر 1/3 قاشق جای خوری

طرز تهیه کیک کریسمس

روش تهیه و آماده سازی کیک کریسمس با تزیین عالی :

ابتدای کار 4 تا تخم مرغ را به همراه  ۱۲۰ گرم شکر بزنید (بهتر هست از همزن برقی استفاده کنید درصورت نبودن نوع برقی با همزن دستی زمان بیشتری را هم بزنید ) تا حسابی حجم بگیرد و سفید شود ، سپس همه مواد خشک ( ارد + پودر کاکائو + وانیل + بکینگ پودر ) را مخلوط کنید و در چند مرحله به تخم مرغ اضافه کنید و در هر مرحله با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید در یک سینی ۳۰ ×۴۰ سانتی متر کاغذ روغنی بیندازید و خمیر کیک را روی آن بریزید ، سپس قالب  و خمیر داخلش را به مدت حدود ۱۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درحه سانتیگراد گرم شده بپزید مراقب باشید کیک زیاد پخته نشود که خشک شود.
بعد از پخت روی حوله آشپزخانه کیک را برگردانید کاغذ روغنی رو جدا کنید و با حوله کیک رو رول کنید و بزارید خنک بشه.

سپس می تونید کیک رو به شکل دلخواهتون  تزیین و داخلش خامه فرم گرفته قنادی بزنید . و دوباره رول کنید . به صورت تنه درخت وهمانطور که در شکل می بینید تزیین کنید من از شکلات آب شده برای تزیین استفاده کردم و با چاقو اون رو به شکل تنه درخت در آوردم .سپس با میوه ها در عکس واضح است .

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *