طرز تهیه کیک شکلات و بادام زمینی که روند چختش ساده است و من این کیک رو بدون آرد تهیه میکنم برای روش هم گاناش درست می کنم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لام برای پخت کیک شکلات و بادام زمینی چیست؟
۸ عدد تخم مرغ بزرگ سرد
۵۰۰ گرم شکلات تلخ, خرد شده
۱ پیمانه کره خرد شده
نصف پیمانه کره بادام زمینی کِرِمی
مواد لازم برای گاناش
٨۵ گرم شکلات نیمه تلخ یا تلخ (دارک)
یک سوم پیمانه خامه
یک سوم پیمانه کره بادام زمینی
مراحل و طرز تهیه کیک بادام زمینی وشکلات :
ابتدا فر را با دمای 160 درجه گرم کنید. در یک ظرف, آب ریخته و آن را در پایین ترین طبقه فر قرار دهید تا آب جوش بیاید. بخار این آب, کیک شما را حین پخت,مرطوب نگه داشته و مانع ترک خوردن سطح کیک می شود.
کف و دیواره های یک قالب کمربندی ۲۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید, کف و مخصوصا کناره ها را کاملاً چرب کنید.
تخم مرغ ها را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید. شکلات, کره و کره بادام زمینی را با هم مخلوط و آب کنید.
می توانید هر سه را در یک کاسه و روی بخار آب, بن ماری کنید یا در مایکروویو قرار دهید, 30 ثانیه حرارت داده, بهم بزنید و مجددا تا حل شدن کامل, در مایکروویو حرارت دهید. سپس، تخم مرغ های زده شده را در سه مرحله بوسیله ی یک لیسک به مخلوط شکلاتی اضافه کنید. هر بار بهم بزنید تا مایه, یکنواخت شود.
مایه را درون قالب کمربندی ریخته و آن را با لیسک مسطح کنید. سپس قالب کمربندی را در طبقه وسط فر قرار دهید.(یک طبقه بالاتر از ظرف آب جوشی که قبلا قرار داده بودیم) به مدت ٢٣ تا ٢۵ دقیقه بپزید.
طی این مدت کیک شما شروع به پف کردن می کند و در سطح آن مثل ” براونی” لایه ای نازک پدیدار می شود
فر را خاموش کرده و در آن را چند سانتی متر باز کنید تا بعد از ۱۰ دقیقه، کیک شما کمی خنک شود. سپس از فر خارج کرده و در جایی قرار دهید تا به دمای محیط برسد. روی کیک را پوشانده و درون یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
وقتی کیک خنک شد، قالب کمربندی را باز کرده, به آرامی کاغذ روغنی را جدا کنید و به ظرف سرو انتقال دهید.
طرز تهیه گاناش شکلاتی:
شکلات و خامه را با هم مخلوط کرده و بصورت بن ماری روی بخار آب حرارت دهید تا نرم و مخلوط شوند.
کره بادام زمینی را در ظرف دیگری بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ ثانیه در مایکروویو گرم کنید تا کمی نرم شود. سپس آن را داخل کیسه فریزر بریزید و گوشه ی آن را با قیچی ببرید.
مخلوط شکلات را روی کیک سرد شده بریزید و با یک قاشق آن را مسطح کنید. کره بادام زمینی را بصورت خطوط موازی روی لایه شکلات بریزید
سپس، خیلی سریع بوسیله ی خلال دندان یا هر وسیله ی نوک تیزی، به کره بادام زمینی، طرحی دایره وار دهید.کیک را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گاناش ببندد.
نوش جان