طرز تهیه شیرینی شکلاتی فندقی این شیرینی خوشمزه با کرم شکلاتی فندقی آماده میشه که طرز تهیه کرم هم ساده است و طعم کرم بسیار خوشمزه و دلپذیر هست.
این شیرینی هم ظاهر خوبی داره و هم طعم عالی حتما توی خونه درست کنید و ازز خوردنش لذت ببرید. این شیرنی رو با هر قالبی می تونین قالب بزنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
موادلازم برای تهیه شیرینی با کرم شکلاتی فندقی چیست ؟
90 گرم کره
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
55 گرم شکر
1 تخم مرغ
50 گرم پودر فندق
110 گرم آرد
25 گرم پودر کاکائو
برای کرم شکلاتی فندقی:
90 گرم شکلات تلخ (دوس ندارین شیری بزنین)
60 گرم کره
110 گرم کرم فندق
مراحل و طرز تهیه شیرینی شکلاتی فندقی :
کره، وانیل، شکر و تخم مرغ رو با همزن خوب بزنین، پودر فندق، آرد و پودر کاکائو رو اضافه کنین و ورز بدین.
سپس خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هرکدوم رو، بین دو تا کاغذ روغنی بزارین و با وردنه، به کلفتی 3 میلی متر باز کنین، بعد داخل یخچال، 30 دقیقه استراحت بدین.
بعد از یخچال در بیارین و با قالب های به شکل گل و به اندازه 4 سانتیمتر، ببرین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، با فاصله 2 و نیم سانتیمتر، بچینین و در فر از قبل گرم شده 180 درجه حدود 8 دقیقه بپزین.
برای کرم، شکلات رو آب کنین و بزارین سرد شه، بعد کره و کرم فندق رو رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.
بعد از سرد شدن، با قیف ماسوره ستاره، روی نصف شیرینی ها کرم بزنین و نصف بقیه رو روشون بزارین ولی زیاد فشار ندین.
نوش جان