طرز تهیه شیرینی قهوه شکلاتی این شیرینی بافتش بسیار لطیف است و داخل دهان آب می شود. با یک مدل خمیر میتوانید چند مدل شیرینی تهیه کنید و گزینه مناسب برای شیرینی عید هست
لیوان استفاده شده ۲۵۰ میلی لیتر است (لیوان دسته دار فرانسوی)
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شیرینی قهوه شکلاتی چیست ؟
۲۰۰ گرم کره نرم (هم دمای محیط)
۱ فنجان چایخوری روغن مایع (معادل نصف لیوان فرانسوی)
۲ عدد تخم مرغ
۲ ق غ نسکافه
۱ لیوان پودر قند
۴ لیوان آرد
۱ بسته ۱۰ گرمی بکینگ پودر (معادل ۲/۵ ق چ)
مراحل و طرز تهیه شیرینی قهوه شکلاتی :
ابتدا کره نرم و پودر قند و تخم مرغ و نسکافه و روغن مایع و بکینگ پودر را داخل ظرف گودی بریرید و با دست مخلوط کنید.
سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید (خمیر باید به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد، نباید سفت باشد) به قوام خمیر داخل فیلم دقت کنید خمیر شل است اما هنوز آرد کنار دستش هست پس دقت کنید خمیر به این شلی نباید باشد وگرنه هم شکل نمیگیرد و هم موقع پخت وا میرود و پخش سینی میشود، قوامی که موقع شکل دادن میبینید را در نظر بگیرید.
سپس به خمیر شکل دلخواهتان را دهید، من بخشی از شیرینی ها را به شکل دانه قهوه و بخشی را هم با سری ماسوره شکل دادم خمیر را داخل سری ماسوره قرار دهید و با انگشت فشار دهید تا شکل ماسوره را بگیرید (خمیر را داخل کیسه قیف نریزید چون به سختی میتوایند از داخل ماسوره خارجش کنید)
خمیر های شکل داده را روی سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که کمی تغییر رنگ دهد بپزید (حدود ۱۰-۱۵ دقیقه کنترل شده)
زیاد نپزید چون سفت و بیسکویتی می شود وقتی از فر خارج می کنید بسیار نرم است ولی هرچه خنکتر شود بافت سفت و تردتری پیدا میکند.
بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید خنک شود و بعد با شکلات آب شده به روش بن ماری تزیین کنید می توانید نصف شیرینی را داخل شکلات فرو کنید یا مثل من شکلات را رویش به شکل راه راه بریزید و وقتی شکلات سفت شد سرو کنید.
نکته : دوستانی که نمی خواهید از قهوه استفاده کنید به جای قهوه از پودر کاکائو هم می توانید استفاده کنید.
نوش جان