طرز تهیه موس کیک شکلاتی با دستور مرحله به مرحله

موس کیک شکلاتی فوق العاده خوشمزه پایه این موس کیک ما یک کیک شکلاتی است که ابتدا اون رو آماده می کنیم و سپس مرحال تهیه موس رو انجام میدیم، با مام همراه باشید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه موس کیک چیست ؟

براونی پایه:

آرد – 40 گرم

پودر کاکائو – 40 گرم ،

کره 82.5 – – 110 گرم ،

شکر – 160 گرم ،

تخم مرغ – 2 عدد ،

موس:

شکلات شیری – 150 گرم ،

خامه 33٪ – 190 گرم (سرد برای هم زدن و هوادهی) ،

خامه 33٪ – 120 گرم (گرم)

ژلاتین – 5 گرم

موس کیک شکلاتی

مراحل و طرز تهیه موس کیک شکلاتی :

براونی:

ابتدا تخم مرغ ها را با شکر به مدت 6 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شود. و سپس کره را ذوب کنید و داخل مخلوط بریزید. با سرعت کم هم بزنید تا یکدست شود.

آرد الک شده + کاکائو را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید. در رینگ 18 سانتی متری که با آلمینیوم پوشانده شده ریخته و به مدت 30 دقیقه در دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس از فر خارج نموده و بگذارید تا سرد شود. بدون اینکه آن را از رینگ خارج کنید ، آن را داخل یخچال قرار دهید.

موس:

ژلاتین را خیس کنید. (اگر از ورق استفاده می کنید ، فقط آن را در آب یخ بندازید. اگر از پودر استفاده می کنید ، 5 گرم ژلاتین را با 25 گرم آب مخلوط و حل کنید. (به روش بن ماری )

خامه (120 گرم) را با شکلات در مایکروویو به مدت 15 ثانیه گرم کنید. هم بزنید تا یکدست شود.

ژلاتین ذوب شده یا ورق ژلاتین خیس خورده را به مخلوط شکلات اضافه کنید. هم بزنید

خامه (150 گرم) را با همزن دور تند بزنید تا نیمه فرم بگیرد و کمی حجیم شود. بیش از حد نزنید.

خامه را با توده شکلات ترکیب کنید. به آرامی با لیسک مخلوط کنید.

روی کیک موز خرد شده بریزید سپس موس را روی موزهای خرد شده بریزید. و حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد و سپس با قهوه تازه دم شده سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *