طرز تهیه مرغ با سس خامه یک خوراک عالی مناسب برای وعده ناهار و شام و حتی به عنوان پیش غذا در مهمانی ها میشه آمادش کرد. و البته بگم که این غذا در زمان کم اماده میشه و آماده سازی اون بسیار راحت است.
من خیلی موقع ها که مهمون سرزده دارم و وقت زیادی برای پخت غذاهای مجلسی ندارم این غذا رو آماده می کنم هم خوشمزه و ملطبق سلیقه اکثر افراد است و هم در زمان کم هترین غذا رو پختید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت مرغ با سس قارچ و خامه چیست ؟
سینه ی مرغ ۳ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
آب مرغ ۱.۵ لیوان
گوجه ی خشک شده ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
سیر دو حبه
آویشن یک ق چ
پاپریکا یک ق چ
پودر پیاز یک ق چ
آبلیمو یک ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه مرغ با سس خامه :
در ابتدا سینه های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده تا ضخامت آن کمتر شود و در مراحل پخت راحت تر بپزد.
سپس آن را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید.
آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل و گوجه ی خشک ( یا پودر گوجه خشک ) را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید. سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در تابه را ببندید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد .
نتکته : در صورتی که گوجه ی خشک در دسترستون نبود می تونید از نصف قاشق چایخوری رب استفاده کنید.
نوش جان