مرغ با سس ذغال اخته علاوه طعم و عطر عالی اون یک غذای کامل و مجلسی است که توصیه می کنم حتما توی خونه درست کنید و نوش جان کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه مرغ با سس مخصوص زغال اخته چیست ؟
مرغ نیمچه یا جوجه (زیر یک کیلو و نیم ) :۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
ذغال اخته: ۲ کیلو
نمک و فلفل سیاه، قرمز، پاپریکا و ادویه و پودر سیر و پیاز
رب گوجه فرنگی: نوک ق چ
روغن و کره
چند قطره لیمو ترش تازه
کمی شکر قهوه ایی
یه شاخه رزماری
مراحل و طرز تهیه مرغ با سس ذغال اخته :
مرغ رو پاک کنین ولی پوستش رو نکنین ،حسابی داخل شکم و دنده هاش رو بشورین تا لخته خون نداشته باشه ، خشک کنین.
داخل ماهیتابه کمی روغن و کره با نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و یه شاخه رزماری بریزیین کمی سرخ کنین (فقط رنگش عوض بشه )
ذغال اخته ها رو پاک کنیبن، بشویین داخل قابلمه بریزین و با یه لیوان آب بپزه. نیم ساعت طول می کشه.
وقتی اخته ها پخت و بدون آب شد ، داخل آبکش فلزی بریزین با پشت قاشق صاف کنیبن تا گوشت و پوست و هسته کاملا جدا بشه.
یه قاشق غذا خوری کره رو ذوب کنیبن کمی رب گوجه تفت بدین ، گوشت ذغال اخته رو به همراه چند قطره لیموی تازه ، و اگه دوست دارین کمی (شکر) و نمک و فلفل مزه دار کنیین و اجازه بدین با حرار ت کم بپزه و جا بیفته.
مرغ رو داخل سینی فر بزارین شکمش رو با یه پیاز کوچیک و چند قاشق سس ذغال اخته ی جا افتاده پر کنیبن . کمی سس
روی مرغ براش کنین. این کار رو چند بار تا پایان پخت تکرار کنیین. مرغ رو به مدت ۲ ساعت داخل فر قرار بدین تا حسابی برشته و سرخ بشه در نهایت مرغ ترش و اخته ایی شما آماده ست.
مقداری سس غلیظ شده کنار خوراک مرغ قرار بدین. این خوراک با پلو یا نون سرو میشه.
** کره و ادویه ها مخصوصا پاپریکا وقتی داخل فر قرار بگیره ، مرغ سرخ و خوشرنگ میشه.
** می تونید ذغال اخته رو داخل فریزر به مدت طولانی و برای شب های زمستون نگه دارید.
نوش جان