آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه مرغ ترکیه ای با دستور پخت کامل
طرز تهیه مرغ ترکیه ای از غذاهای لذیذ و مجلسی که به راحتی و کمترین سختی حتی در تعداد بیشتر و برای مهمانی ها هم می تونید تهیه کنید . فقط دقت داشته باشید که اگر از تکه های مرغ استفاده می کنید بهتر است از ران و سینه استفاده کنید. و همینطور از چاشنی ها هم استفاده کنید .
موادلازم برای ۳ نفر خورشت مرغ ترکیه ای:
تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس
روش تهیه و آماده سازی خورشت مرغ ترکیه ای
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه ، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم ، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید ، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم . گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد ، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است .
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد.
نوش جان
طرز تهیه مرغ تنوری در فر با چاشنی های ساده اما خوشمزه