طرز تهیه جوجه کنجدى فینگر فود عالی و خوشمزه مهمانی ها

طرز تهیه جوجه کنجدى آموزش انواع فینگر فود برای جشن تولد

طرز تهیه جوجه کنجدى در منزل به شیوه رستورانی که طعم و مزه عالی هم داره به همراه سبزی ها معطر و چاشنی های خوشمزه .شما می تونید این غذا رو در زمان کم تهیه کنید و از خوردن اون لذت ببرید . البته این غذا عطر خوبی داره و حتی بچه هایی که تمایل به غذا خوردن ندارند رو جذب غذا می کنه .در ادامه روند تهیه و مراحل پخت جوجه کنجدی :

موادلازم تهیه جوجه کنجدى

٢۵٠ گرم سینه مرغ چرخ شده
٢ حبه سیر
نان تست به مقدار لازم
١ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
١ قاشق غذا خورى گشنیز خرد شده
١عدد فلفل دلمه کوچک
کنجد بو نداده به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کنجدى 

طرز تهیه و دستور پخت جوجه کنجدى :

برای شروع ابتدا  سینه مرغ چرخ شده رو با نمک و فلفل و زنجبیل مخلوط کنید سیر را له کنید فلفل دلمه و گشنیز رو خرد و ساطورى کنید و به مرغ چرخ شده اضافه کنید تا طعم دار شود سپس نان تست ها رو به شکل مثلثى ببرید، از مخلوط مرغ روى سطح نان پهن کنید به طورى که همه ى سطح نان را بپوشاند. کنجد هاى بو نداده را در ظرفى ریخته و آن سطح نان که مرغ مالیده اید را در کنجد بزنید طورى که روى مرغ با لایه اى از کنجد پوشانده شود همه ى نان ها را به این ترتیب اماده و کنار بگذارید در تابه  سپس روغن ریخته و روى حرارت بگذارید بعد از داغ شدن روغن نان ها را سرخ کنید بعد از سرخ شدن روى دستمال حوله اى گذاشته تا روغن اضافى کشیده شود این نان ها را با سس گوجه فرنگى یا سس مایونز و جعفرى خرد شده مى تونید سرو کنید.

نوش جان

نکات قابل توجه :

** سعی کنید از سینه مرغ برای این کار استفاده کنید .

** حتما مرغ رو خوب چرخ کنید تا مزه چاشنی ها به خوبی به خوردش بره .

**  بهتره از کنجد بو نداده استفاده کنید چون در حین سرخ شدن  عالی و خوشمزه میشه

طرز تهیه جوجه پنیری به شیوه رستورانی بسیار خوشمزه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *