طرزتهیه ته چین مرغ و قارچ یک غذای اصیل و کاملا مجلسی ایرانی

طرزتهیه ته چین مرغ و قارچ با مرحل پخت کامل

طرزتهیه ته چین مرغ و قارچ ,فیله های مرغ را با نمک،فلفل ،پودر سیرو زعفران مرینیت کنید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت استراحت کند تا مزه بگیرد سپس در تابه ای همراه روغن و پیاز خلالی شده سرخ کنید یا روی سنگ گریل کنید.

مواد لازم برای ته چین

????فیله مرغ ۱۰ عدد پخته شده یا سه عدد شینسل آب پز شده و ریش شده
????برنج پلو پز شده ۹ پیمانه
????تخم مرغ ۶ عدد
????قارچ بلانچ شده و اسلایس شده ۱۰۰ گرم
????ذرت ۲ قاشق غذاخوری پر
????ماست ۳۵۰ گرم
????زرشک ۳ قاشق غذا خوری (زرشک را شستشو دهید همراه شکر حدود ۲ دقیقه در ظرفی تفت دهید)
????روغن مایع۱ لیوان
????آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
????شکر ۱ قاشق غذاخوری
????نمک و فلفل و پودر دارچین به مقدار لازم
????زعفران به مقدار لازم

طرزتهیه ته چین مرغ و قارچ

طرتهیه وپخت تهچین مرغ و قارچ

ابتدا در ظرفی تخم مرغها و ماست و روغن و زعفران و نمک و فلفل و دارچین و آبلیمورا با هم زن دستی بهم میزنیم تا مایه ای یکدست تهیه شود . برنج را اضافه کرده و به هم میزنیم تا مواد ته چین کاملا با هم مخلوط شود
سپس در ظرف ته چین ابتدا مقدار کمی روغن ریخته و کف ظرف را به روغن آغشته کنید سپس نیمی از مایه ته چین را کف ظرف پهن کنید .فیله های مرغ یا (شینسل پخته شده و ریش شده ) را روی لایه اول ته چین بچینید قارچ و ذرت و زرشک اضافه کنید
سپس لایه بعدی ته چین را روی مواد بریزید و سطح ته چین را صاف کنید مقداری زرشک دیگر بریزید و با کف گیر یا شئ صاف روی ته چین بکشید تا کاملا صاف شود…روی ته چین را فویل بکشید و در فر در دمای۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید .وقتی اطراف ته چین طلایی رنگ شد ته چین شما آماده است…
موقع سرو با زرشک و خلال بادام خیس خورده و خلال پسته تزئین کنید.
میتوانید از کشمش خیس خورده و تفت داده نیز در مواد لازم استفاده کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *