آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کوکو مرغ و پیازچه از لذیذترین کوکو و کتلت ها
طرز تهیه کوکو مرغ و پیازچه یک غذای عالی و ساده که در عین حال در زمان کم می تونید این غذا رو تهیه کنید و همچنین این کوکو دورچین عالی برا غذاهای مجلسی می باشد که در مهمانی ها می تونید تهیه کنید . مواد اولیه مورد نیاز این کوکو همیشه در دسترس است و همینطور مزه بسیار عالی و همه پسندی دارد.
مواد لازم کوکوی مرغ و پیازچه :
پیازچه و گشنیز پاک شده و ساطوری شده حدود 200 گرم
مرغ بدون استخوان نیم کیلو
سیب زمینی 1 عدد
روغن به میزان لازم
سیر 2 حبه
نمک به میزان لازم
تخم مرغ 4 عدد
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی با دستور پخت و ترفند های آشپزی
روش تهیه و آماده سازی کوکو مرغ و پیازچه:
ابتدا مرغ را با مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه سیر و کمی نمک آب پز کنید و بگذارید تا سرد شود. سپس گوشت مرغ را خرد کرده یا ریش ریش کنید و یا چرخ نمایید و با پیازچه، گشنیز، نمک و فلفل مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید و بعد به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.در تابه ای مقداری روغن ریخته بگذارید داغ شود. سپس.کوکو را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.سپس به طور نامرتب برش داده سرو کنید.
نکات :
1) تابه باید به اندازه ای باشد که قطر کوکو نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم شود.
2)این کوکو را با نان یا کته و آبلیمو سرو کنید.
3)اضافه کردن مقداری آبلیمو و زعفران ، کوکو شما را خوشمزه تر میکند (حداکثر 1قاشق سوپخوری).
4)اگر دوست دارید.کوکو شما پف کرده و چربی کمی داشته باشد در ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و بعد زرده را به بقیه مواد اضافه کرده و در انتها مواد را با هم به آرامی هم بزنید و کوکو را داخل فر طبخ کنید.
5)در صورت تمایل یک عدد سیب زمینی پخته و رنده شده به این.کوکو اضافه کنید تا خوشمزه تر شده و ظاهر آن زیباتر شود.