آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی با دستور پخت و ترفند های آشپزی
طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی به دو روش متفاوت و خوشمزه با کمی تغییر در دستور گفته شده می توان آن را تهیه کرد هر دو نوع کتلت مرغ خوشمزه و ذیذ هست البته بنده نوع دوم رو بیشتر دوست دارم .
موادلازم تهیه کتلت مرغ :
سینه مرغ ۵۰۰گرم
سیب زمینی ۲عدد
تخم مرغ ۱عدد
پیاز دو عدد
نمک وفلفل وادویه (من پودر سیر،ادویه کاری و کمی پاپریکا هم ریختم )
زعفران غلیظ دم کرده۱ق غ
ارد سوخاری
روش تهیه و آماده سازی کتلت مرغ مجلسی:
سینه مرغ رو با پیاز آبپز میکنیم و همراه با یک عدد پیاز چرخ میکنیم. سیب زمینی رو ابپز کرده ورنده میکنیم.(حتما رنده بشه )وبه مرغ چرخ کرده اضافه میکنیم وتخم مرغ وادویه رو اضافه کرده و ورز میدیم تا مواد خوب مخلوط بشه . بعد تو دست گرد کرده وداخل ارد سوخاری زده وحالت میدیم وتو روغن داغ سرخ می کنیم.
روشی دیگر از کتلت مرغ:
روشی دیگر از کتلت مرغ هست که در آن مرغ خام رو چرخ می کنیم و مواد اولیه همین مواد گفته شده است با کمی تغییر در دستور گفته شده می توان آن را تهیه کرد هر دو نوع کتلت مرغ خوشمزه و ذیذ هست البته بنده نوع دوم رو بیشتر دوست دارم .
در این روش ابتدا سینه مرغ خام رو به همراه پیاز کاملا چرخ می کنیم سیب زمینی آبپز رنده شده رو به اون اضافه می کنیم سپس ادویه ها رو اضافه کردم نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافه مرده خوب ورز می دهیم و حدود نیم تا یک ساعتی داخل یخچال گذاشته تا استراحت کنه سپس تخم مرغ اضافه کرده و مرز می دهیم کامل مخلوط بشن از مواد برمی داریم به هر شکلی که دوست داریم ( گرد مستطیلی یا قالب بزنید)در آورده سپس در پودر سوخاری زده و همه طرفش رو با پودر سوخاری می پوشونیم و داخل روغنی که در تابه ریخته و داغ کردیم سرخ می کنیم. نوش جان
نکته :
اگر به روش دوم در مرحله قبل از گذاشتن در یخچال بری استراحت پنیر پیتزا اضافه کنیم به صورت ناگت مرغ در می آید که بسیار لذیذ و خوشمزه است .