آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه مرغ کاری هندی با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه مرغ کاری هندی , غذایی در رستوران های محلی هندی بسیار پخت میشه و طرفداران بسیاری داره که ادویه زیادی دارد و طعمی فوقالعاده دارد .
این غذا سس فراوان دارد بسته به ذائقه شما میزان تندی آن را می توانید کم و زیاد کنید اما در نوع اصلی آن بسیار تند است.
مواد لازم برای خورشت مرغ کاری هندی:
روغن زیتون : یک چهارم پیمانه
پیاز : دو عدد متوسط
گوجه فرنگی : دو عدد متوسط
سیر : دو حبه
زنجبیل تازه : یک تکه کوچک
تخم گشنیز : دو قاشق مربا خوری
زیره : یک قاشق مربا خوری
زردچوبه : یک دوم قاشق مربا خوری
پودر دارچین : یک دوم قاشق مربا خوری
فلفل قرمز : یک دوم قاشق مربا خوری
پودر کاری : دو قاشق مربا خوری
مرغ بدون پوست : یک کیلوگرم
ماست چکیده : یک پیمانه
شیر نارگیل : یک دوم پیمانه
آب ولرم : یک پیمانه و نیم
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه و مراحل پخت خورشت مرغ کاری هندی :
ابتدا مرغ ها را به قطعات کوچک خرد کنید و کنار بگذارید . سپس زنجبیل تازه را به رشته های باریک خرد کنید تا در هنگام پخت مواد شما آماده باشند .
مقداری روغن در تابه بریزید تخم گشنیز و زیره را در آن تفت دهید و کنار قرار دهید .
پیاز ها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت بدهید ، هنگامی که پیاز ها سبک شدند زنجبیل را همراه با سیرهای له شده به پیاز بیفزایید . ادویه جات تفت داده شده را به پیاز اضافه کنید . و همزمان زردچوبه ، فلفل قرمز ، نمک و در آخر ادویه کاری را به دیگر مواد بیفزایید . پس از کمی تفت ، تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید . حالا گوجه ها را پوره کنید و به خورشت مرغ کاری در حال طبخ اضافه کنید .
آب را در قابلمه بریزید و اجازه دهید که مواد با حرارت ملایم به مدت ده دقیقه بپزد .
هنگامی که مرغ ها نیم پز شد ، ماست و شیر نارگیل را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و از آب خورشت کاری در حال پخت به آن اضافه کنید و هم بزنید .
این نکته را در هنگام اضافه کردن ماست رعایت کنید تا ماست به اصطلاح نبرد .
سپس مواد را به قابلمه اضافه کنید و پانزده دقیقه زمان دهید تا مرغ کامل پخته و طعم مواد به خوبی با هم مخلوط شود .
در انتها می توانید در صورت تمایل مقداری فلفل سبز خرد شده اضافه کنید .
خورشت مرغ کاری هندی را می توان با برنج یا نان نوش جان کنید .
در نوع هندی برنج مخصوص این خورش به صورت کته یا دمی همراه بی مقداری زعفران پخته میشه و این گونه سرو میشه
نوش جان