دسر سینه مرغ اسم این دسز اصلا ربطی به مواد مورد نیازش نداره خدایش اگه ربطش رو فهمیدین به منم بگین یک (دسر معروف ترکیه ای) به همراه سوپانگل
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت و آماده کردن دسر ترکیه ای چیست ؟
۱۲۵گرم کره
۱لیتر شیر پرچرب
۱لیوان آرد (لیوان دسته دار فرانسه)
الیوان شکر
۱ق م وانیل
مراحل و طرز تهیه دسر سینه مرغ :
ابتدا کره رو داخل قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت تا کره آب بشه بعد آرد الکشده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بر.
شکر رو اضافه میکنیم و بعد اینکه خوب مخلوط کردیم شیر رو کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه و بعد از اینکه به خوبی قوام اومد وانیل رو اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش می کنیم .
حالا با همزن برقی به اندازه چند دقیقه هم می زنیم تا قوام بیشتری پیدا کنه حالا داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و می ذاریم یخچال تا خنک بشه.
مواد لازم برای قسمت شکلاتی(سوپانگل):
۲و نیم لیوان شیر
نصف لیوان شکر
نصف لیوان آرد (قنادی)
۱۰۰گرم شکلات تخته ای
۲ق غ پر پودر کاکائو
۱عدد تخم مرغ
۱/۴لیوان آب سرد (اگه میخواین دسر سفت باشه اضافه نکنین) من از آب سرد استفاده نکردم
همه مواد به جز آب سرد رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنید تا یکدست بشه بعد حرارت رو روشن کنین.
و مدام هم بزنین تا مواد قوام لازم رو داشته باشه سپس حرارت رو خاموش کنین و آب سرد رو اضافه کنید و چند دقیقه با همزن هم بزنید تا مواد یکدست بشه.
و بعد روی قسمت سفید دسر به آرومی بریزن و حدودا ۴ساعت یا یک شبانه روز داخل یخچال بذارین تا خنک بشه و خودشو بگیره و بعد با پودر کاکائو یاهرچیزی که دوس دارین تزیین کنید.
نوش جان