آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه توپک مرغ پنیری دستور پخت و آماده سازی مرحله به مرحلهتوپک
طرز تهیه توپک مرغ از سوخاری های پرطرفدار خانگی سیار لذیذ و خوشمزه با دستوری آسان که به راحتی میتونید اون رو در منزل تهیه کنید و حتی نیمه امادش رو میتونید در فریزر داشته باشید و در زمانی که لازم دارید سرخ کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم تهیه توپک مرغ
یک عدد سینه مرغ بی استخوان نیاز داریم که که به صورت چرخکرده درمی آوریم
یک حبه سیر درشت رنده شده
ادویه های دلخواه: نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پاپریکا ، زنجبیل ، زردچوبه
یک قاشق جعفری خرد شده
یک عدد پیاز کوچک رنده شده
نصف لیوان پنیر پیتزا موزارلا
پنیر پیتزا بری داخل توپک
طرز تهیه مرحله به مرحله توپک مرغ :
یک عدد سینه مرغ بی استخوان نیاز داریم که با چرخ گوشت چرخ میکنیم و بعد این مواد رو بهش اضافه میکنیم:یک حبه سیر درشت رنده شده به همراه ادویه های دلخواه: نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پاپریکا ، زنجبیل ، زردچوبه و یک قاشق جعفری خرد شده یک عدد پیاز کوچک رنده شده نصف لیوان پنیر پیتزا ( موزارلا) سپس مواد رو چند دقیقه ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط و یکدست بشن بعد روی ظرف سلفون می کشیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم ، بعد از این زمان از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم و کف دست پهن می کنیم و مقداری پنیر پیتزا داخل مواد قرار میدیم و دوباره قلقلی می کنیم و همه مواد رو به این شکل آماده می کنیم و داخل پودر سوخاری یا پانکو می غلطونیم تا همه جاش به پودر سوخاری آغشته بشه و بعد دوباره یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، روغن رو روی حرارت متوسط قرار میدیم تا گرم بشه بعد توپک ها رو داخل روغن سرخ می کنیم اجازه بدین هر سمت پنج دقیقه بپزه و سرخ بشه و بعد آمادست توپک مرغ بخاطر پنیری که داخلش هست بهتره داغ سرو بشه…
نوش جان