ران مرغ و قارچ از خوراک های خوشمزه و لذیذ است که در آن از سیر و سرکه بالزامیک برای خوش طعم و لذیذ کردنش استفاده می کنیم حتما توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت ران مرغ با قارچ سیر چیست ؟
6 تکه ران مرغ فیله شده(بدون پوست و استخوان)
1 قاشق چایخوری آویشن خشک
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5 نوار بیکن خرد شده
250 گرم قارچ
1/3 لیوان سرکه بالزامیک
1 قاشق غذاخوری کره
4 حبه سیر خرد شده یا رنده شده
1/3 لیوان آب مرغ(آب جوش و استاک مرغ)
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده برای تزیین
فلفل سیاه پودر پیاز
مراحل و طرز تهیه ران مرغ و قارچ :
ابتدا تکه های مرغ را با آویشن، نمک، فلفل، پودر پیاز (یا پیاز خرد شده) و (هر ادویه دلخواه دیگر) مرینیت کنید، چند دقیقه استراحت دهید تا مزه دار شوند،
و سپس در یک ماهی تابه با روغن کم سرخ کنید هر دو طرف ران مرغ را، برای هر طرف 3_4 دقیقه تا زمانی که روی مرغ طلایی شود، کافی است.
حالا مرغ ها را از تابه در آورده و در همان ماهیتابه بیکن های خرد شده را سرخ کنید و در یک ظرف کنار بگذارید (اگر از بیکن استفاده نمی کنید می توانید پیاز خرد شده جایگزین کنید) سپس کره را اضافه کنید و قارچ خرد شده را تفت دهید،در این مرحله نمک بزنید و سیر را اضافه کنید تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
سپس سرکه بالزامیک و آب مرغ را اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید به جوش بیاید، و بعد مرغ و بیکن سرخ شده را به ماهی تابه برگردانید و روی حرارت ملایم بماند تا هم سس غلیظ شود و هم فیله های مرغ کامل پخته شود، سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید،
نوش جان