آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
عوارض مصرف پفک خوراکی فرآوری شده و دارای رنگهای مصنوعی
عوارض مصرف پفک متاسفانه, مصرف کنندگان اغلب در دستان صنایع غذایی فرآوری شده با مواد مغذی اغوا کننده هنوز و ماشینهای بازاریابی قدرتمند هستند. این امر بسیار آسان است که با مواردی که به ویژه برای کودکان و والدین به فروش میرسد تحتتاثیر قرار گیرد.
احتمالا بعد از خواندن این مطلب دیگه پفک نخورید !
خوردن پفک چسبندگی روده را افزایش می دهد.
باعث یبوست می شود.
عمل دفع بدن را سخت تر می کند.
در نهایت باعث سرطان روده می شود.
همچنین عامل ایجاد کیست های تخمدان در زنان می شود.
پفک تا 9 برابر وزنش، آب جذب می کند، پس معده را پر کرده و سبب بی اشتهایی می شود و کودکان در اثر مصرف آن به کمخونی، کوتاهی قد، پوکی استخوان و ریزش مو دچار می شوند.
درحالیکه پایه پفک ها ، محصولات ذرت است که اساساً فاقد مواد اولیه و هیچ ارزش غذایی نیستند. ۱۵۰ کالری و ۱۰ گرم چربی دارد، اما در اصل هیچ ارزش غذایی مثبت ندارد. علاوه بر این، درحالیکه پایه پفک فرآوری شده و رنگهای مصنوعی نیز اضافه شدهاست.
. درحالیکه رنگ پفک زرد است، یک رنگ مصنوعی است که منجر به بیشفعالی در کودکان و واکنشهای آلرژی در برخی از بزرگسالان میشود. مطالعات حیوانی حتی نشان دادهاند که این رنگ باعث میشود که غدههای آدرنالی در حیوانات به وجود آید.
با این وجود، مقدار چربی بالای و سدیم زیاد است ، با خوردن پفک این مقدار به میزان قابلتوجهی در بدن افزایش پیدا میکند. همانند اغلب غذاهای اسنک، خطر واقعی در بیش از حد پنهان است. چربی بالا، فرآوری شده، غذاهایی مانند مقایسه با سبک زندگی سالم، و از جمله آنها در رژیم غذایی شما خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، فشار خون بالا، کلسترول بالا و سرطانهای خاص را افزایش میدهد. درحالیکه پفک ممکن است طعم پنیر را داشته باشد، اما آنها یک اسنک ناسالم و غیر طبیعی هستند.
تاثیرات جانبی کوتاهمدت احتمالی
باد
تهوع
کندی
بیشفعالی (به ویژه در کودکان)
تاثیرات جانبی بلند مدت ممکن
بیماریهای قلبی
چاقی
انواع مختلف سرطان
فشار خون بالا
موادی کهدذ تهیه پفک به کار میره و هشدار برای شماست:
روغن سویا هیدروژنه شده
روغن گیاهی
آبپنیر
رنگهای مصنوعی
طعمهای مصنوعی
چربی
سدیم