آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کباب زردک مراحل پخت کامل
طرز تهیه کباب زردک از غذاهای اصفهان است که معروف به شامی اصفهان که به همراه چاشنی به صورت شیرین و ملس سرو میشه . کباب زردک رو برای ناهار و شام می تونید تهیه کنید . همچنین غذای مناسب برای ماه رمضان است.
مواد لازم کباب زردک :
زردک رنده ریز شده : 4 عدد متوسط
گوشت چرخ شده گوسفند: 250 گرم
پیاز کوچک 1 عدد رنده ریز شده
آرد نخودچی : به مقدار لازم
شکر: 1/4 لیوان
آب : 1/4 لیوان
زعفران :به مقدار لازم
زردچوبه :به مقدار لازم
نمک :نوک چاقو
روش تهیه و مراحل آماده سازی کباب زردک :
برا تهیه کباب زردک ابتدا داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده را به همراه زردک ، نمک و زردچوبه باهم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
سپس آرد نخود چی را کم کم به مخلوط گوشت اضافه کنید تا مایه کباب سفت نشود.
از موادمخلوط شده به اندازه یک گردو بردارید و با دست فرم دهید .( اگر مایه کباب قوام کافی را بدست نیاورد می توانید یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید)
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
کباب های فرم داده شده را داخل تابه سرخ کنید.
در مرحله بعد شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. بعد از کمی جوشیدن شهد ، زعفران را با آن مخلوط کنید.
اگر مایل بودید کباب مزه ی ملسی داشته باشد می توانید 2 قاشق غذاخوری سرکه به شهد آن اضافه کنید
کباب های سرخ شده را کف تابه ای بچینید و شهد را روی کباب ها بریزید و به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا شهد به خورد کباب ها برود.
کباب های آماده شده و نرم را داخل ظرفتان بچینید و در کنار سبزیجات میل کنید.
نوش جان