کیک هویج با کرم پنیری دسر مناسب برای پذیرایی

کیک هویج با کرم پنیری برای پذیرای در عصرانه به همراه یک فنجان چای داغ فوق العاده میچسبه .روش تهیه ساده ای داره حتما توی خونه درست کنید.

مواد لازم برای پخت کیک هویج و پنیری چیست ؟

3 عدد تخم مرغ

1 لیوان شکر (لیوان 200 میلی لیتر یا چهار پنجم لیوان فرانسوی)

1 استکان روغن مایع (استکان 150 میلی لیتر یا سه پنجم لیوان فرانسوی)

1.5 لیوان هویج رنده شده (لیوان 200 ml)

1 لیوان گردو ( 200 ml)

1.5 لیوان آرد (200 ml)

1 پاکت بکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ سرصاف

1 قاشق مرباخوری دارچین

برای کرم

125 گرم کره

500 گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه

150 گرم پودر قند

آب نصف لیمو

کیک هویج با کرم پنیری

طرز تهیه کیک هویج با کرم پنیری :

ابتدا  برای کیک ، تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید.

روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید ، آرد و بکینگ پودر را الک کرده و افزوده و مخلوط کنید. در آخر ، دارچین ، گردو خرد شده و هویج را اضافه کرده ، مخلوط کرده و در قالب کمربندی و یا رینگ 22 cm که چرب کرده اید بریزی و در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 30-35 دقیقه بپزید درآخر برای اطمینان تست پخت را با خلال دندان و یا یک سیخ چوبی انجام دهید

بعد از پخت بزارید کیک سرد شود و در حالی که کیک در حال خنک شدن است ، کرم را آماده کنید.

کره و پودر قند را با همزن به خوبی هم بزنید ، پنیر لبنه و آبلیمو را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا به فرم کرم برسد .

می تونید به جای این کرم پنیری از خامه قنادی فرم گرفته تنها استفاده کنید

می تونید به جای کره در مواد لازم کرم یه پاکت خامه صبحانه استفاده کنید گه با توجه به اینکه خامه های صبحانه ایرانی به خوبی فرم نمیگیرند شما میتونید دویست تا سیصد گرم خامه قنادی فرم گرفته را جایگزین کره کنید.

اگر دوست دارید مثل من کیک سرد شده را از ارتفاع و بلندی کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به سه لایه مساوی برش بزنید و یک سوم خامه روی لایه اول ریخته و پخش کنید .

روی کرم را با لایه دوم کیک بپوشانید و دوباره روی لایه دوم کرم پنیری بمالید و لایه سوم را روی کرم قرار داده و باقی مانده کرم را با کمک لیسک روی کیک و کناره های بمالید و صاف کنید. برای تزیین دور و کناره های کیک را گردو های خرد شده بپاشید .

می توانید کیک را یک شب در یخچال استراحت بدید و سرو کنید.

 

نوش جان

طرز تهیه کوکی جو دوسر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *