آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شیرینی اسلایس کارامبل کارمل خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه شیرینی اسلایس کارامبل این شیرینی خیلی شیرینه اسلایسهارو کوچکتر برش بزنید ترکیب موادش خیلی خوشمزست یه نوع شیرینی با طعم جدیده
مواد کراست اسلایس کارامبل کارمل
ارد ۱۷۰ گرم
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
کره ۱۴۰ گرم
زرده ۱ عدد
وانیل ۱.۸ ق چ
ابتدا کره که به دمای محیط رسیده رو با شکرها مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد زرده و وانیلو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و در اخر هم ارد رو اضافه کرده و با دست ورز میدیم ولی نه خیلی زیاد. حالا قالب ۲۰ در ۳۰ فوییل گذاشته و خمیرو داخلش پهن میکنیم و با چنگال سوراخ کرده تا پف نکنه و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه میزاریم تا نیم پخت بشه.
مواد میانی
کره ۳۵ گرم
شکر ۶۰ گرم
خامه صورتی صبحانه ۵۰ گرم
پود نارگیل( فندق بادام یا گردو) ۴۰ گرم
شیرعسلی کاراملی شده ۲۰۰ گرم
در حین اینکه کراست در حال پخت هست مواد میانی رو اماده میکنیم. ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا کاراملی بشه ( دقت کنید که خیلی اروم کاراملی بشه و یکدست باشه) بعد کره و خامه و شیرعسلی رو کمی گرم کرده و به شکر کاراملی شده اضافه می کنیم ( در این مرحله تند تند هم بزنید) ودر اخر هم پودر نارگیل رو اضافه کرده و هم میزنیم . مواد میانی امادست روی کراست نیم پخته می ریزیم و پخش می کنیم.
مواد رویه
گردو ۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۱۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۲۵ گرم بیسکوییت ها رو خرد کرده و با گردو و شکر قهوه ای مخلوط می کنیم
و در اخر روی مواد کاراملی میریزیم و قالب رو به مدت ۱۵ دقیقه دیگر تو فر میزاریم با دمای ۱۶۰ درجه تا پخت کامل بشه
برای برش ۲ تا ۳ ساعت تو یخچال بزارید تا خوب برش بخوره. من چون تاییم نداشتم زودتر برش زدم و هنوز چون کمی گرم برش یکم شل بود .
نوش جان