آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک با فیلینگ وانیلی با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک با فیلینگ وانیلی همین طور که می دونید فیلینگ خیلی خیلی خوشمزه رو به جای خامه برای بین لایه های کیک میشه استفاده کرد….کلا هر نوع پودینگی مناسبه..
اما پودینگ ساده یا وانیلی چون در ترکیب با هر میوه و اسانسی خوشمزه ست برای این منظور می تونه مناسب باشه… منم امروز یه کیک ساده وانیلی درست کردم از وسط برش زدم مابینش فیلینگ وانیلی کشیدم البته هر چقدر پر ملات باشه خوشمزه تره دستورشو مینویسم دوست داشتید درست کنید .
مواد لازم برای کیک با فیلینگ وانیلی:
زرده تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 60 گرم
شیر: 250 میلی لیتر
آرد: 1 ق سوپ خوری
نشاسته ذرت: 1 و نیم ق سوپ خوری
کره: 25 گرم
وانیل: 1 ق چای خوری
اسانس وانیل: 1 ق چای خوری
طرز پخت کیک با فیلینگ وانیلی:
ابتدا زرده ها و شکر رو با همزن زدم تا کرم بشه , سپس وانیل و اسانسش رو هم می ریزیم .
در این مرحله شیر رو کم کم ریختم توش و هم زدم و در نهایت آرد و نشاسته ذرت رو هم اضافه کردم و بازم هم زدم (نشاسته ذرت سفید رنگه) تا یکدست بشه .
مایه رو روی حرارت ملایم گذاشتم.. من از همون اول همه این کارها رو توی ظرف پیرکس انجام دادم که توی همونم بذارم رو شعله…مرتب روی حرارت با لیسک هم می زنیم , همین جور هم می زنیم تا غلیظ بشه ..
من چون میخواستم لای کیک استفاده کنم غلیظ تر از پودینگ دسری برداشتم .. یه جورایی مثه خامه فرم گرفته دیگه…بعد از روی حرارت برداشتم و کره رو توش ریختم و هم زدم تا آب بشه ( حتم برای کیک پودینگ و غلیظ تر بردارید )
ریختم توی ظرف دیگه و روش پلاستیک کشیدم..جوری که پلاستیک به روی پودینگ بچسبه و مانع رویه بستنش بشه.. کنار گذاشتم تا خنک بشه…
نوش جان
این فیلینگ برای کیک ها عالیه..یه بار امتحان کنین شاید خوشتون اومد، مخصوصا اگه مثه من جزو اون دسته از کسانی هستین که خامه کیک رو کنار میذارین و نمی خورین .