طرز تهیه کیک با آیسینگ قهوه که من برای پایه کیک هم کیک قهوه رو انتخاب کردم کیک نسکافه و کاکائویی هم میتونه کناسب باشه . اگر ترازوی آشپزخانه یا پارج مدرج ندارید, از جدول تبدیل مقادیر استفاده کنید)
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای کیک قهوه اندازه قالب 22 تا 24 سا نتی متری چیست ؟
3 عدد تخم مرغ
240 گرم شکر
120 میلی لیتر روغن مایع
60 میلی لیتر قهوه اسپرسو دم کرده
60 میلی لیتر شیر
200 گرم آرد
80 گرم نشاسته ذرت (می توانید 80 گرم به آرد اضافه کنید ولی با نشاسته ذرت, بافت لطیف تری خواهید داشت)
16 گرم بیکینگ پودر
1 ق چ وانیل
نوک ق چ نمک
برای آیسینگ قهوه:
150 گرم پودر قند
25 تا 30 میلی لیتر قهوه اسپرسو دم کرده
مراحل و طرز تهیه کیک با آیسینگ قهوه :
تخم مرغ ها را با شکر, وانیل و نمک با دور تند همزن بزنید تا کاملا پف کند. سپس روغن, شیر و اسپرسو “خنک شده” را اضافه کرده و آرام مخلوط کنید.
آرد, نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و حتما الک کنید. مخلوط آرد را کم کم به مواد تر اضافه کنید. با لیسک، مایه کیک را بهم بزنید تا کاملا یکدست شود. قالب را کاملا چرب و آرد پاشی کنید, مایه کیک را در آن بریزید و 35 دقیقه با دمای 170 در فری که به مدت 20 دقیقه گرم شده بپزید. در حین آماده شدن کیک, آیسینگ قهوه را آماده کنید.
برای آیسینگ قهوه, اسپرسو باید “داغ” استفاده شود. پودر قند را در یک کاسه الک کنید، سپس اسپرسو داغ را آرام و به تدریج به آن اضافه کنید. با یک دست مخلوط را بهم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید. حتما اسپرسو را کم کم اضافه کنید, شاید لازم نباشد تمام قهوه را بریزید.
وقتی کیک خنک شد آن را با آیسینگ قهوه و شکلات چیپسی تزیین کنید. بهتر است پیش از سرو یک ساعت ونیم, کیک را در یخچال بگذارید
نوش جان