خورش آلو بخارا با مرغ از سری خورشت های مجلسی که طرز تهیه آسانی دارد و آلو طعم بی نظیری به این خورشت میدهد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت خورشت آلوبخارا چیست ؟
یک مرغ متوسط
آلو خورشتی نیم کیلو
زعفران سابیده شده
زردچوبه به مقدار نیاز
پیاز متوسط یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک و روغن به میزان لازم
شکر ۳ ق غ
مراحل و طرز تهیه خورش آلو بخارا :
پیاز را رنده می کنیم و آن را سرخ می کنیم وقتی به رنگ طلایی در آمد به آن زردچوبه می زنیم . تکه های مرغ را درون پیاز داغ می ریزیم و همراه با پیاز تفت می دهیم تا طعم خوبی به مرغ بدهد.
بعد از اینکه مرغ کمی تفت داده شد آنرا می گذاریم بپزد برای طبخ این غذا نباید زیاد آب بریزیم چون طعم آن خراب میشود مقدار آب تا سطح مرغ کافی است.
وقتی مرغ ما نیم پز شد آلو را در پیاز داغ تفت میدهیم به مرغ اضافه میکنیم چون آلو معمولا زودپز است در این فاصله زمانی آنرا به مرغ اضافه میکنیم. در این قسمت دیگر درب دیگ غذا نمی گذاریم چون ممکن است باعث له شدن مرغ یا آلوها شود زعفران حل شده را به خورشت اضافه میک نیم و می گذاریم در حرارت کم خورشت ما جا بیفتد.
برای مزه و رنگ این خورشت یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم تا رنگ زعفرانی آن قشنگ تر شود.
نمک خورشت را به مانند خورشت های دیگر بریزید و طعم آن را بچشید حال ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری به آن شکر بزنید توجه کنید که قاشق های شکر را یکی یکی بریزید .
این خورشت نباید ترش باشد بلکه باید ترش و شیرین باشد در واقع ترشی آلوها و شیرینی شکر یک طعم دل انگیز و دوست داشتنی به غذا و مرغ می دهد.
وقتی مطمئن شدید که مرغ کاملا پخته و آلوها به راحتی در دهانتان حل میشود این خورشت لذیذ آماده است و می توانید آن را با برنج نوش جان کنید.
نوش جان