طرز تهیه حلوای لبو این حلوا از بهترین ها است هم میتونید مقدار کمی از این درست کنید و درکنار حلوا های با رنگ های مختلف سرو کنید و یا بهتنهایی حلوایی بسیار خوش رنگ و خوش طعم است.
این حلوا رو می تونید در مناسبات و مراسم ها نیز آماده کنید و لبوی زیادی هم نمیخواد و روش تهیه اون مثل حلوای هویج و از این قبیل حلوا ها است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت حلوای لبو چیست ؟
لبو 4 عدد
کره 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
شیره انگور یک چهارم پیمانه
آرد ساده یا سبوس دار 2 تا 3 قاشق
مراحل و طرز تهیه حلوای لبو :
ابتدا چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود. دقت کنید حتما بپزه اگر لبوی پخته هم از قبل داشتید می توان با اون هم این حلوا را تهیه کر.
در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهید و خاموش کنید. سپس در تابه ای دیگر آرد را کمی تفت دهید تار رنگش تغییر کند و بو داده شود.
اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنید و کمی دیگر با هم تفت دهید.
سپس حدود 3/4 لیوان شیره انگور را داخل آن ریخته و هم بزنید تا کم کم به روغن و شیره بیفتد. اگر کمی سفت است می توانید 1/3 لیوان آب اضافه کنید و بهم بزنید و حرارت دهید تا آب آن به خورد حلوا برود.
اکنون حلوای شما آماده است تزیین کنید و سرو کنید.
استفاده از شیره انگور در این حلوا که بسیار برای سلامتی نیز مفید هست حالت سردی چغندر را خنثی می کند.
اگر اهل لبو باشید این حلوا بسیار زیبا و خوشمزه ست و حتما از پخت این حلوا که رنگ بسیار زیبایی هم دارد لذت خواهید برد.
نوش جان