کیک بلک فارست که به فارسی میشه جنگل سیاه! یه کیک آلمانی خیلی خیلی معروف و جهانیه، اگر یادتون باشه سالها پیش توی شبکه جم فود تو برنامه فودسفری یه آقای آلمانی آموزشش داد، من همون موقع عاشقش شدم.
دو روز پیش که کیک قابلمه ای رو درست کردم دیدم گیلاسم داریم و بهترین کار اینکه تبدیلش کنم به این کیک جذاب که بتونم به شمام یاد بدم، البته اینم بگم شما هر کیک شکلاتی دیگه ای رو هم می تونید به عنوان پایه این کیک انتخاب کنید. من اینبار از کیک شکلاتی استفاده کردم.
برای درست کردن فیلینگ بلک فارست به مربای گیلاس احتیاج داریم:
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای مربای گیلاس این کیک چیست؟
گیلاس دو نیم شده و بدون هسته ۳۰۰ گرم
نشاسته ذرت دو قاشق سوپ خوری
شکر ۸۰ تا ۱۰۰ گرم(بسته به ذائقه خودتون که چقدر شیرین دوست دارید)
آب سرد دو سوم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
مراحل و طرز تهیه کیک بلک فارست :
ابتدا همه مواد را در قابلمه ای بریزید و هم بزنید تا نشاسته در آب سرد حل شود، شعله را روشن کنید و روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا گیلاس ها کمی پخته و شهد مربا کمی غلیظ شود. مربای گیلاس را کنار بگذارید تا کاملا هم دمای محیط شود.
کیک را به ۳ لایه تقسیم کنید. شهد مربا را با برس آشپزی روی هر لایه کیک بمالید تا کاملا با شهد مرطوب شوند.
لایه اول را روی صفحه گردون بگذارید و یک لایه خامه روی آن بمالید، چند قاشق مربای گیلاس وسط خامه بریزید، لایه بعدی کیک را روی مربا قرار دهید و همین کار را تکرار کنید، لایه آخر کیک را گذاشته و رو و اطراف کیک را با یک لایه خامه کاور کنید.
کیک را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و مجددا با خامه کاور کنید تا یکدست و صاف و تمیز شود. تزیین کیک بلک فارست کاملا سلیقه ایست،.
می توانید دور تا دور کیک را خره های شکلات بچسبانید یا ….. پیشنهاد میکنم کلمه بلک فارست یا کیک جنگل سیاه را در گوگل سرچ کنید و عکس های این کیک با تزیینات متفاوت ببینید و ایده بگیرید.
اینم کیک بلک فارست که کاملا مناسب این فصله، از آلبالو هم می تونید استفاده کنید فقط کمی ترشیش بیشتره پس طبق ذائقه خانواده خودتون شیرینیش رو تنظیم کنید.
نوش جان