آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه بیسکوییت نگرو بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه بیسکوییت نگرو با روند آماده سازی آسان و بسیار خوشمزه و همینطور بچه ها از این بیسکویت بسیار خوششون میاد که البته مقوی هم هست و از نظر سلامت چون در منزل تهیه میشه و مواد اولیه همه تازه و سالم هستند بسیار مورد توجه قرار میگیره و یک تغذیه عالی برای کودکان و حتی صفا بخش میز پذیرایی شما هست.
مواد لازم بیسکوییت نگرو
خورده شیرینی 300 گرم
روغن صاف قنادی 80 گرم
روغن کره ای یا ۴۴. 40 گرم
آرد نخودچی 52 گرم
شیر 10 گرم
شکر 20 گرم
تخم مرغ یا سفیده 15 گرم
پودرهل و قهوه به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت یسکوییت نگرو :
ابتدا روغن کره ای یا همون روغن ۴۴ و روغن صاف و خورده الک شده و ارد نخودچی و قهوه و پودر هل را داخل همزن می ریزیم تا کاملا پوک و صاف شود. سپس در ظرف دیگر سفیده تخم مرغ و شیر و شکر را خوب قاطی می کنیم و هم می زنیم تا شکر حل شود بعدش مخلوط شیر و شکر و تخم مرغ را به مواد داخل همزن اضافه می کنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد سپس حدود نصف روز در یخچال استراحت میدیم تا خوب سفت و خنک شود .
در دامه روی سطح صافی خمیرمون را صاف می کنیم به قطر حدود 2 میل. و روش کنجد و پودر پسته می پاشیم سپس روش وردنه می کشیم .
بعد با قالب های مختلف گردو قلب به سلیقه خودمون قالب میزنیم سپس داخل سینی چیده و درون فر بادرجه 180 الی 170 قرار میدیم حدود 20 تا 15 دقیقه احتمال داره زودتر هم دربیاد و پخته بشه باید حواسمون باشه. بعد از پختن و خنک شدن داخل ظرف می چینیم و نوش جان می کنیم.
نکات قابل توجه
** می تونیند به جای روغن کره ای روغن صاف استفاده کنید
** به جای خورده شیرینی از بیسکوییت پودر شده هم میشه استفاده کرد.