آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
عرقیات و سبزیجات مفید برای دیابت و حفظ سطح قند خون
عرقیات و سبزیجات مفید برای دیابت , یافتن بهترین غذاها برای خوردن وقتی که دیابت دارید میتواند سخت باشد . هدف اصلی حفظ سطح قند خون است . اما خوردن غذاهایی که به پیشگیری از عوارض دیابت مانند بیماریهای قلبی کمک میکنند نیز اهمیت دارد .
در اینجا بهترین غذاها برای بیماران مبتلا به دیابت نوع a و b وجود دارد .
عرقیات مفید برای بهبود بیماری دیابت
- یونجه
- گزنه
- استفاده از کلپوره(مریم نخودی)
- شوید
- شنبلیله
- سیر
- دارچین
- خارمریم
- عرق برگ گردو
- عرق برگ زیتون
- عرق آلوئه ورا
ماهی چرب
ماهی چرب یکی از سالمترین مواد غذایی روی کره زمین است . ماهی آزاد , ساردین , شاهماهی , ماهی کولی و ماهی خال , منبع مهمی از اسیدهای چرب امگا ۳ dهستند که فواید مهمی برای سلامت قلب دارند .
اسیدهای چرب حاوی چربیهای امگا ۳ هستند که التهاب و دیگر عوامل خطر برای بیماریهای قلبی و سکته را کاهش میدهند .
سبزیجات پر شاخ و برگ :
سبزیجات سبز برگ دار بسیار مغذی و با کالری پایین هستند .
آنها همچنین در میزان کربوهیدراتها بسیار پایین هستند که سطح قند خون شما را افزایش میدهند . اسفناج , کلمپیچ و دیگر سبزیهای برگی , منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی از جمله ویتامین c هستند .
سبزیجات سبز برگ دار سرشار از مواد مغذی و آنتیاکسیدانها هستند که از قلب و سلامت چشم شما محافظت میکنند .
دارچین
دارچین یک ادویه خوشمزه با خاصیت آنتیاکسیدانی قوی است . مطالعات کنترلشده نشان دادهاند که دارچین میتواند سطح قند خون را کاهش داده و حساسیت انسولین را بهبود بخشد
دارچین میتواند باعث بهبود کنترل قند خون , حساسیت به انسولین , کلسترول و تری گلیسرید خون شود .
بذرهای چیا
چیا یک غذای فوقالعاده برای افراد مبتلا به دیابت است . آنها به شدت در فیبر بالا هستند اما در قابلیت هضم پایین هستند .
چیا حاوی مقادیر بالای فیبر هستند, از نظر کربوهیدراتها پایین هستند و ممکن است فشار خون و التهاب را کاهش دهند.
زرد چوبه :
زردچوبه , یک ادویه با فواید سلامتی قوی است . زردچوبه حاوی کورکومین میباشد که ممکن است سطح قند خون و التهاب را کاهش دهد در حالی که در برابر بیماریهای قلبی و کلیوی حفظ میشود .
ماست یونانی
ماست یونانی یک انتخاب لبنیات عالی برای دیابتیها است .
نشانداده شدهاست که بهبود کنترل قند خون و کاهش ریسک بیماری قلبی , شاید تا حدودی به دلیل پروبیوتیک های موجود در اون عوامل خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد و ممکن است به مدیریت وزن کمک کند .
کلم بروکلی
کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار مغذی است .یک نصف فنجان بروکلی پختهشده تنها حاوی کالری کمی و قابل هضم به همراه مواد مغذی مهم مانند ویتامین c و منیزیم است .
مطالعات در دیابتیها نشان دادهاند که بروکلی ممکن است به سطوح انسولین پایین و محافظت از سلولها در برابر رادیکالهای آزاد مضر تولید شده در طول متابولیسم کمک کند .
روغن زیتون طبیعی
روغن زیتون طبیعی برای سلامت قلب بسیار مفید است .
این اسید شامل اسید اولئیک , نوعی چربی تک اشباعی است که نشانداده شدهاست که تری گلیسرید و hdl را بهبود میبخشد, که اغلب در سطوح ناسالم در دیابت نوع ۱ وجود دارد .
سرکه سیب
سرکه سیب فواید سلامتی بسیاری دارد .
سرکه سیب برای بهبود حساسیت انسولین و کاهش قند خون ناشتا نشانداده شدهاست . همچنین ممکن است در هنگام مصرف وعدههای غذایی حاوی کربوهیدرات , واکنش قند خون را کاهش دهد .
توتفرنگی
توتفرنگی یکی از میوههای مغذی است که میتوانید بخورید .
آنها به عنوان آنتوسیانینها شناخته میشوند که به آنها رنگ قرمز میدهند . توتفرنگی , میوههای کم قند است که خواص ضد التهابی قوی دارند و ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کنند .
سیر
سیر یک گیاه خوشمزه با فواید سلامتی قابلتوجه است . مطالعات متعددی نشان دادهاند که میتواند التهاب , قند خون و کلسترول ldl را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش دهد . همچنین ممکن است در کاهش فشار خون موثر باشد .
کدوی آجیلی
اسکواش یکی از سالمترین سبزیجات اطراف است .نوع زمستانی پوسته سخت دارند و شامل بلوط , کدو پوست و کدوتنبل هستند . کدوی تابستانی پوست نرم دارد که میتواند خورده شود . معمولترین نوع کدو , کدوی ایتالیایی است .
کدو مانند بیشتر سبزیجات حاوی آنتیاکسیدانهای مفید است . بسیاری از انواع کدو حلوایی سرشار از لوتین هستند . کدوی زمستانی حاوی آنتیاکسیدانهای مفید هستند و ممکن است به کاهش قند خون و انسولین کمک کنند .
با این حال ، خوردن غذاهایی که به حفظ قند خون ، انسولین و التهاب تحت کنترل کمک میکند میتواند به طور چشمگیری خطر ابتلا به مشکلات در حال توسعه را کاهش دهد .