آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
فواید مصرف پسته سرشار از پروتئین, فیبر و آنتیاکسیدانها
فواید مصرف پسته برای سلامتی , آنها حاوی چندین ماده مغذی ضروری هستند و میتوانند به کاهش وزن و ضربان قلب و روده کمک کنند.
پسته بیشتری مصرف کنید:
خونسازی
ضد استرس
کاهش کلسترول
مقابله با ریزش مو
پیشگیری کننده از دیابت
سلامت استخوان و دندان ها
فواید سلامتی پسته:
آجیل پسته نه تنها خوشمزه و سرگرمکننده است بلکه سالم است.
این بذرهای خوراکی, حاوی چربیهای سالم هستند و منبع خوبی از پروتئین, فیبر و آنتیاکسیدانها هستند.
علاوه بر این, آنها حاوی چندین ماده مغذی ضروری هستند و میتوانند به کاهش وزن و ضربان قلب و روده کمک کنند.
جالب است که مردم از سال پیش از میلاد در حال خوردن پسته بودهاند. امروزه آنها در بسیاری از غذاهای از جمله بستنی و دسر بسیار محبوب هستند.
اینها فواید سلامتی محور پسته هستند.
پستهها پر از مواد مغذی هستند, با یک گرم که در مورد مغز پسته سرو میشود که شامل موارد زیر است: فواید مصرف پسته
کالری:
کربوهیدرات:
فیبر: گرم کردن
پروتئین: ۵ ر ۲ گرم
چربی
پتاسیم: ۹۶ / ۷۵ درصد از دریافت روزانه
ویتامین ب: ۹۶ درصد از .
مس
منگنز: ۹۶ / ۹۸ %
پسته یکی از مهمترین غذاهای غنی از ویتامین بی است.
ویتامین b6 برای چندین فعالیت بدنی از جمله تنظیم قند خون و تشکیل هموگلوبین, یک مولکول که اکسیژن را در سلولهای خونی قرمز حمل میکند, مهم است.
پستهها همچنین از پتاسیم غنی هستند و یک اونس بیشتر از نصف موز بزرگ است.
پستهها پر از پروتئین, فیبر و آنتیاکسیدانها هستند. آنها همچنین چندین ماده مغذی مهم دیگر از جمله ویتامین b6 و پتاسیم را به خود اختصاص میدهند.
آنتی اکسیدان های زیاد:
آنتیاکسیدانها برای سلامتی شما حیاتی هستند.
آنها از آسیب سلولی جلوگیری میکنند و نقشی کلیدی در کاهش خطر بیماری مانند سرطان ایفا میکنند.
پستهها شامل آنتیاکسیدانها بیشتری نسبت به دیگر دانهها و دانهها هستند. در حقیقت, تنها گردو و نارگیل حاوی بیش از یک منبع قابلاعتماد هستند.
در بین آجیلها، پسته بالاترین تاثیر برای سلامت چشم دارد.
از چشم شما در برابر آسیب ناشی از انحطاط مربوط به سن محافظت میکنند، وضعیتی که در آن دید مرکزی شما دچار اختلال شده و یا از دست رفتهاست .
علاوه بر این، دو مورد از مهمترین گروههای آنتیاکسیدانها دپلی فنول ممکن است به محافظت در برابر سرطان و بیماریهای قلبی کمک کنن.
به طور شگفتانگیز، آنتیاکسیدانهای موجود در پسته در معده بسیار قابلدسترسی هستند. بنابراین احتمال بیشتری وجود دارد که در طول هضم غذا جذب شوند . فواید مصرف پسته
کم بودن کالری که هنوز در پروتئین بالا است
در حالی که خوردن آجیل فواید سلامتی بسیاری دارد، معمولاً کالری بالایی دارند.
خوشبختانه پسته جزو پایینترین کالری است.
پسته (۲۸ گرم) پسته شامل ۱۵۹ کالری است در حالی که ۱۸۵ کالری در گردو وجود دارد .
پسته با پروتئین شامل حدود ۲۰ % از وزن آنها، تنها زمانی که به محتوای پروتیین مربوط میشود.
آنها همچنین نسبت بالاتری از آمینو اسیدها ضروری – یعنی بلوکهای سازنده پروتیین – نسبت به هر آجیل دیگر دارند.
این آمینو اسیدها ضروری در نظر گرفته میشوند چون بدن شما نمیتواند آنها را بسازد، بنابراین باید آنها را از رژیم غذایی خود به دست آورید.
در همین حال، آمینو اسیدها به صورت نیمه ضروری تلقی میشوند و این بدان معنی است که آنها میتوانند در شرایط خاص، بسته به سلامت فرد، ضروری باشند.
یکی از آمینو اسیدهایبه اکسید نیتریک در بدن شما تبدیل میشود، که یک ترکیب است که باعث گشاد شدن رگهای خونی شما میشود و به جریان خون کمک میکند .
خلاصه
پسته شامل کالری کمتری و پروتیین بیشتر از بقیه آجیلها است. هم چنین محتوای اسیدهای آمینه اصلی آنها بالاتر از هر مهره دیگری است.
کمک به کاهش وزن
با وجود اینکه غذای پر از انرژی است، آجیل یکی از غذاهای پر از دست دادن وزن است.
در حالی که مطالعات کمی به اثرات of بر وزن پرداختهاند، آنهایی که وجود دارند امیدوارکننده هستند.
پسته غنی از فیبر و پروتیین هستند، که هر دوی آنها احساس کامل بودن را افزایش میدهند و به شما کمک میکنند کمتر بخورید .
در یک برنامه کاهش وزن ۱۲ هفتهای، آنهایی که (۵۳ گرم) پسته را در روز بعد از ظهر میخوردند، دو برابر کاهش در شاخص توده بدنی، در مقایسه با آنهایی که (۵۶ گرم) چوبشور را میخوردند.
علاوه بر این، یک مطالعه ۲۴ هفتهای دیگر در افراد با وزن اضافی نشان داد که افرادی که ۲۰ درصد کالری را از پسته مصرف کردهاند (۱.۵ سانتی متر) بیشتر از کسانی بود که پسته نخورده بودند .
یکی از عوامل موثر در ویژگیهای کاهش وزن پسته این است که محتوای چربی آنها ممکن است به طور کامل جذب نشده باشد .
در حقیقت, مطالعات نشان دادهاند که چربیها از آجیلها استفاده میکنند. این به این دلیل است که بخشی از محتوای چربی آنها در دیواره سلولی خود گیر کرده و از هضم شدن در شکم جلوگیری میکند.
. ترویج باکتریهای شکمی سالم
پسته فیبر از طریق سیستم گوارشی شما بیشتر هضم نشده و برخی از انواع فیبر توسط باکتری خوب در روده هضم میشوند و به عنوان پروبیوتیک ها عمل میکنند.
باکتریهای روده، فیبر را تخمیر میکنند و آن را به اسیدهای چرب زنجیره کوتاه تبدیل میکنند که ممکن است چندین مزیت سلامتی داشته باشد، از جمله خطر کاهش بیماریهای گوارشی، سرطان و بیماریهای قلبی .
خوردن پسته برای افزایش تعداد باکتریهای تولید کننده – در معده به میزان بیشتری از خوردن بادام نشانداده شدهاست.
کلسترول و فشار خون را کاهش دهید
پسته ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را به روشهای مختلف کاهش دهند.
علاوه بر بالا بودن در آنتیاکسیدانها، پسته ممکن است کلسترول خون را کاهش داده و فشار خون را بهبود بخشد، در نتیجه ریسک بیماری قلبی را کاهش میدهد.
در حقیقت چندین مطالعه اثرات کاهش کلسترول را نشان دادهاند .
بسیاری از مطالعات مربوط به پسته و چربیهای خونی با جایگزین کردن بخشی از کالری در رژیم غذایی پسته انجام میشود. تا ۶۷ % از این مطالعات کاهش کلسترول و کلسترول بد (بد) را نشان دادهاند و در HDL یعنی کلسترول (خوب) افزایش پیدا میکنند .
در همین حال، هیچ یک از این مطالعات مشاهده نکرده اند که خوردن پسته به پروفیل چربی خون صدمه میزند .
یک مطالعه ۴ هفتهای در افرادی که کلسترول LDL را دارند، شرکت کنندگان ۱۰ درصد کالری روزانه خود را از پسته مصرف میکنند.
این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی کلسترول LDL را ۹ درصد کاهش دادهاست. علاوه بر این, یک رژیم غذایی متشکل از ۲۰ درصد کالری از پسته کلسترول LDL را به میزان ۱۲ درصد کاهش میدهد.
در مطالعهای دیگر ۳۲ جوان به مدت ۴ هفته رژیم غذایی مدیترانهای را دنبال کردند. پس از آن، پسته به جای چربی اشباعنشده به آن رژیم غذایی اضافه شد، که مجموعاً حدود ۲۰ % از کالری روزانه آنها را جذب میکند.
علاوه بر این به نظر میرسد که پسته فشار خون بیشتری نسبت به آجیل دیگر دارد.
مطالعات نشان میدهد که خوردن پسته ممکن است به کاهش کلسترول خون کمک کند. هم چنین ممکن است فشار خون را بیشتر از سایر مهرهها کاهش دهد.
فواید مصرف پسته سلامتی رگهای خون را ترویج میکند
اندوتلیوم یک آستر داخلی رگهای خونی است.مهم این است که به درستی کار میکند، چون اختلال عملکرد اندوتلیال یک عامل ریسک برای بیماریهای قلبی است.
گشاد شدن یا گشاد شدن رگهای خونی است.
پسته منبع بزرگی از آمینو اسید L هستند، که به اکسید نیتریک در بدن تبدیل میشود. بنابراین، این آجیل بسیار کوچک ممکن است نقش مهمی در ترویج سلامت عروق خونی ایفا کند.
سته ممکن است نقش مهمی در ترویج سلامت عروق خونی ایفا کند. That’s به این دلیل که در آل – آرگینین موجود هستند و وقتی به اکسید نیتریک تبدیل میشوند، به گشاد شدن رگهای خونی شما کمک میکند.
به کاهش قند خون کمک میکند
پسته علیرغم داشتن مقدار کربوهیدرات بالاتر از اکثر آجیل، شاخص glycemic پایینی دارد که به این معنی است که آنها باعث افزایش مقدار قند خون میشوند.
شاید تعجب نکنید، مطالعات نشان دادهاند که خوردن پسته میتواند به ارتقا سطح قند خون سالم کمک کند.
علاوه بر غنی بودن از چربیهای سالم و سالم، پسته غنی از آنتیاکسیدانها، کاراتن و ترکیبات فنولی است که همه آنها برای کنترل قند خون مفید هستند.
بنابراین تنها افزودن پسته به رژیم غذایی شما میتواند به مدیریت میزان قند خون شما در بلند مدت کمک کند.
پسته منبع عالی چربیهای سالم، فیبر، پروتیین، آنتیاکسیدانها و مواد غذایی مختلف از جمله ویتامین B۶ هستند.
اثرات سلامتی آنها ممکن است شامل مزایای کاهش وزن، کلسترول و قند خون و شکم، چشم، و سلامت ظرف خون باشد