فواید میوه به آشنایی با خواص به برای سلامتی و درمان بیماری ها

فواید میوه به آشنایی با خواص به برای سلامتی و درمان بیماری ها

فواید میوه به  یک میوه باستانی است که به بخش‌های مختلف آسیا و مدیترانه می‌ریزد.به حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری هستند و آن‌ها را به غذای مغذی و تقریباً هر رژیم غذایی تبدیل می‌کنند.

کشت آن می‌تواند به یونان باستان و روم برگردد، جایی که به عنوان نماد عشق و باروری عمل می‌کند. اگر چه امروزه کم‌تر شایع است، به خویشاوندان نزدیک میوه‌های محبوب مانند سیب و گلابی هستند.

آن‌ها برای دهه‌ها در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته‌اند, اما تحقیقات علمی بر روی منافع آن‌ها هنوز در مراحل اولیه است.

به غنی از مواد مغذی

به حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری هستند و آن‌ها را به غذای مغذی و تقریباً هر رژیم غذایی تبدیل می‌کنند.

کالری: ۵۲

چربی: ۰ گرم

پروتئین: ۰.۳ گرم

فیبر: ۱.۷۵ گرم

ویتامین C 

thiamine (ویتامین ):

ویتامین

مس:

آهن: 

پتاسیم

منیزیم:

همانطور که می‌بینید، این میوه به مقادیر متوسط ویتامین C و مس به اضافه مقدار کمی از ویتامین‌های B، آهن، پتاسیم و منیزیم را تامین می‌کند.

که در هر ترکیب خاص فوق‌العاده غنی نیست، طیف وسیعی از مواد غذایی را برای چند کالری ارائه می‌دهد.

به کالری کمی دارند و انواع ویتامین و مواد معدنی ضروری را به خود اختصاص می‌دهند و آن‌ها را به یک میوه مغذی تبدیل می‌کنند.

فواید میوه به

به غنی از آنتی اکسیدان ها

بسیاری از مزایای مرتبط با به را می‌توان به تامین غنی میوه‌ها نسبت داد.

آنتی اکسیدن ها استرس متابولیکی، تورم کم‌تر را کاهش می‌دهد و سلول‌های شما را در برابر آسیب به رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند، که مولکول‌های ناپایدار هستند .

برخی تحقیقات نشان می‌دهند که برخی از آنتی‌اکسیدان‌ها در به ،التهاب و حفاظت در برابر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند.

به یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که ممکن است استرس و التهاب متابولیکی را هنگام محافظت از سلول‌های شما از آسیب رادیکال آزاد کاهش دهند.

 می‌تواند به مدیریت حالت تهوع ناشی از بارداری کمک کند

برخی از شایع‌ترین نشانه‌ها در دوران بارداری زودهنگام، حالت تهوع و استفراغ هستند.

برخی تحقیقات نشان می‌دهند که به ممکن است به تسکین این علائم کمک کند.

یک مطالعه در ۷۶ زن باردار اشاره کرد که ۱ قاشق سوپ خوری (۱۵ میلی‌لیتر) از شیره به به طور قابل‌توجهی موثرتر از ۲۰ میلی‌گرم ویتامین در کاهش حالت تهوع ناشی از بارداری است .اگرچه این نتایج امیدوارکننده است، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

مطالعه اخیر نشان داد که در کاهش حالت تهوع و استفراغ ناشی از بارداری، شیره به طور قابل‌توجهی موثرتر از ویتامین می‌شود. با این حال، مطالعات بیشتری لازم است.

 می‌تواند مسائل گوارشی را از بین ببرد

به از دیرباز در طب سنتی و سنتی برای درمان انواع اختلالات هاضمه بکار رفته‌است. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که عصاره به ممکن است از بافت شکم در برابر آسیب مربوط به بیماری‌های روده ملتهب (IBD) محافظت کند.

فواید میوه به

زخم معده را درمان کرد

تحقیقات اولیه نشان می‌دهند که ترکیبات گیاهی در میوه به , به جلوگیری و درمان زخم معده کمک کنند.

ممکن است علائم برگشت اسید را کاهش دهید

مطالعات متعدد نشان می‌دهند که شربت به می‌تواند به مدیریت علائم بیماری رفلکس ، که معمولاً به عنوان برگشت اسید شناخته می‌شود، کمک کند.

تعداد کمی از مطالعات نشان می‌دهند که شیره به به اندازه داروهای سنتی که برای مدیریت علایم برگشت اسید استفاده می‌شود موثر است.

فواید میوه به محافظت در برابر واکنش‌های آلرژیک قطعی

به با سرکوب فعالیت سلول‌های ایمنی خاص که مسئول واکنش‌های آلرژیک هستند، نشانه‌های آلرژی مختلفی را کاهش دهند.

Gencydo, یک داروی آلرژی تجاری, عصاره لیمو و عصاره میوه‌های به را با هم ترکیب می‌کند. چند مطالعه کوچک از توانایی آن برای جلوگیری و درمان واکنش‌های آلرژیک ملایم, از قبیل آبریزش بینی و آسم  پشتیبانی می‌کنند.

علاوه بر این، مطالعات موش‌ها توجه دارند که عصاره‌های میوه و دانه به از آماس پوستی ناشی از حساسیت مصنوعی جلوگیری کرده و درمان کنند. با این حال، مشخص نیست که آیا آن‌ها می‌توانند اثر یکسانی را در مردم داشته باشند .

در حالی که برخی متخصصان فکر می‌کنند که محصولات به ممکن است جایگزین ایمن برای داروهای آلرژی سنتی باشند، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پشتیبانی از عملکرد سیستم ایمنی مناسب

مطالعات متعدد لوله‌ای نشان می‌دهند که خاصیت ضد باکتری دارد که می‌تواند به جلوگیری از شیوع باکتری‌های مضر خاص مانند E کمک کند.

علاوه بر این، یک به ۱۵ درصد از به متغیر ویتامین C را که برای یک سیستم ایمنی سالم، عملکرد ایمن ضروری است، تشکیل می‌دهد.

همچنین یک میوه ۶ تا ۸ درصد از توصیه روزانه فیبر را تامین می‌کند. مصرف فیبر کافی از باکتری‌های سالم که در جهاز هاضمه شما زندگی می‌کنند پشتیبانی می‌کند، که به طور جمعی به دستگاه گوارش مشهور است.

حفظ یک شکم سالم ممکن است باعث کاهش التهاب و بهبود مقاومت در برابر عفونت از باکتری‌های مضر در بخش گوارشی شما شود .

به حاوی ویتامین C و فیبر، دو ماده مغذی هستند که از سیستم ایمنی سالم پشتیبانی می‌کنند. آن‌ها هم چنین ممکن است خاصیت ضد باکتری داشته باشند

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *