خواص و فواید بلوبری یا تمشک آبی مزایای بهداشتی و درمانی

خواص و فواید بلوبری و نام های دیگر قره قاط یا زغال اخته

خواص و فواید بلوبری شیرین ، مغذی و بسیار محبوب هستند ، کالری کمی دارند و برای شما فوق‌العاده خوب هستند . آن‌ها بسیار خوش‌مزه و راحت هستند که بسیاری از مردم به آن‌ها میوه مورد علاقه خود می‌دانند .

خواص درمانی

1-نرم کردن پوستهای خشک

2-بالا بردن تمرکز و عملکرد مغز

3-پیشگیری از سرطان

4-بلوبری بدلیل دارا بودن منح منگنز زیاد که باعث تبدیل چربی ها به کالری میشه و سوخت وساز بدن را بالا

میبره.به همین دلیل تاثیر فوق العاده ای در صاف کردن واز بین بردن چربیهای زاید در پهلو و شکم دارد.

5-بلوبری باعث کاهش کلسترول

6-ارتقاءدهنده سطح گلوکز خون

7-بلوبری ابتلا به  دیابت و بیماری قلبی را کاهش میدهد و این بدلیل وجود آنتی اکسیدان موجود بلوبری است.

8-تاثیر فوق العاده انتی اکسیدان درون بلوبری باعث کاهش چربی شکم میشود.

9-باعث  روشنی و شفافی پوست میشود.

10-امکان عفونت در مجاری ادرای و مثانه را کاهش میدهند.

 بررسی فواید سلامتی بلوبری :

۱. بلوبری در کالری کم اما با مواد مغذی زیاد هستند.
بلوبری یک بوته گلدار است که انواع توت‌ها با رنگ آبی ، ارغوانی – نیز به نام قره‌قاط را تولید می‌کند . این شاخه نزدیک به بوته‌های مشابه است ،
وقتی اولین بار ظاهر می‌شوند ، رنگ سبز دارند و سپس به رنگ ارغوانی و آبی می‌رسند .
دو نوع رایج عبارتند از :
زغال آخته :

قره‌قاط : به طور معمول کوچک‌تر و غنی‌تر در برخی آنتی‌اکسیدان‌ها هستند.


بلوبری در میان میوه‌های غنی از مواد مغذی هستند . یک فنجان ( ۱۴۸ گرم ) که از قره‌قاط شامل : خواص و فواید بلوبری
فیبر : ۴ گرم
ویتامین C
ویتامین K
منگنز : ۲۵ % از نیاز روزانه
مقادیر کمی از مواد مغذی دیگر
آن‌ها همچنین حدود ۸۵ درصد آب هستند و یک فنجان کامل شامل ۸۴ کالری و ۱۵ گرم کربوهیدرات است .این باعث می‌شود که آن‌ها منبع بسیار خوبی از مواد مغذی مهم باشند .

۲. بلوبری غنی از انواع آنتی اکسیدان هست .
آنتی اکسیدان ها بدن شما را از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند ، که مولکول‌های ناپایدار هستند که می‌توانند به سلول‌های شما آسیب بزنند و به پیری و امراض مانند سرطان کمک کنند .
معتقدند که قره قاط از بالاترین سطوح آنتی‌اکسیدان همه میوه‌ها و سبزیجات معمولی برخوردار هستند . ترکیبات آنتی‌اکسیدان اصلی در قره‌قاط به یک خانواده از آنتی‌اکسیدان‌ها به نام فلانوئید ها تعلق دارند .
یک گروه از فلانوئید به طور خاص – به نظر می‌رسد مسئول بسیاری از این میوه‌ها است – اثرات مفید سلامتی . نشان‌داده شده‌است که بلوبری به طور مستقیم سطوح آنتی‌اکسیدان را در بدن شما افزایش می‌دهند .

۳. کاهش آسیب‌های دی ان ای ، که می‌تواند به حمایت از پیری  کمک کند
آسیب DNA  بخشی غیرقابل‌اجتناب از زندگی روزمره است . گفته می‌شود که ده‌ها هزار بار در هر سلول در بدن شما رخ می‌دهد . آسیب DNA بخشی از دلایلی است که ما بزرگ‌تر می‌شویم . همچنین نقش مهمی در توسعه بیماری‌هایی مانند سرطان ایفا می‌کند .
از آنجا که قره‌قاط در آنتی‌اکسیدان‌ها بالا هستند ، آن‌ها می‌توانند برخی از رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند که به DNA شما آسیب می‌رسانند .

۴. بلوبری از کلسترول خون در خون خود جلوگیری کنید .

در حقیقت اکسیداسیون ” کلسترول بد ” ، یک گام مهم در فرآیند بیماری قلبی است . آنتی‌اکسیدان‌های موجود در قره‌قاط به شدت با کاهش سطح LDL اکسیده می‌شوند . این باعث می‌شود که  بلوبری برای قلب شما بسیار خوب باشد
یک اونس ۲ اونس ( ۵۰ گرم ) که از قره‌قاط خدمت می‌کند ، اکسید LDL را در طی هشت هفته در افراد چاق که چاق بودند کاهش داد . خواص و فواید بلوبری
مطالعه دیگر مشخص کرد که خوردن ۲.۵ گرم ( ۷۵ گرم ) قره‌قاط با غذای اصلی ، اکسیداسیون کلسترول بد را کاهش می‌دهد.

۵. کاهش فشار خون بالا
به نظر می‌رسد بلوبری دارای مزایای مهمی برای افراد دارای فشار خون بالا هستند که عامل اصلی خطر بیماری‌های قلبی است .
در یک مطالعه هشت هفته‌ای ، افراد چاق که در معرض بیماری‌های قلبی قرار داشتند ، بعد از مصرف ۲ اونس ( ۵۰ گرم ) قره‌قاط در روز به ۴ تا ۶ درصد کاهش فشار خون اشاره کردند .

 

۶. بلوبری به جلوگیری از بیماری‌های قلبی کمک می کند.
در حالی که خوردن قره‌قاط ممکن است فشار خون را کاهش داده و کلسترول LDL را اکسید کند، بسیار مهم است که به خاطر داشته باشید که اینها عوامل ریسکی هستند – نه بیماری‌های واقعی .
دانستن اینکه آیا زغال آخته به جلوگیری از نقاط سخت مانند حملات قلبی کمک می‌کند ، مطالعه‌ای در ۹۳،۶۰۰ پرستاران نشان داد که آن‌هایی که بیش‌ترین میزان جذب of – آنتی‌اکسیدان‌های اصلی در قره‌قاط هستند – در مقایسه با آن‌هایی که پایین‌ترین میزان دریافت را دارند ، در حدود ۳۲ درصد کم‌تر از حملات قلبی بودند .
از آنجا که این یک مطالعه مشاهداتی است ، نمی‌تواند ثابت کند که به تنهایی باعث کاهش ریسک می‌شود .

۷. قره قاط می‌تواند به حفظ عملکرد مغز و بهبود حافظه کمک کند

استرس می‌تواند روند سالخوردگی شما را تسریع کند، که بر عملکرد مغز تاثیر منفی می‌گذارد .
طبق مطالعات انجام‌شده بر روی حیوانات ، این آنتی‌اکسیدان‌ها در قره‌قاط ممکن است بر بخش‌هایی از مغز شما تاثیر بگذارند که برای هوش ضروری هستند .
آن‌ها به نظر می‌رسد که از نورون‌های مسن استفاده می‌کنند که منجر به پیشرفت در سیگنال دهی سلولی می‌شوند .
مطالعات انسان نیز نتایج امیدبخشی داشته‌است .

۸. بلوبری از اثرات ضد دیابت برخوردار هستند .

بلوبری مقادیر متوسط شکر در مقایسه با دیگر میوه‌ها را فراهم می‌کنند . یک فنجان ( ۱۴۸ گرم ) ۱۵ گرم شکر دارد که برابر با یک سیب کوچک یا یک پرتقال بزرگ است.

تحقیقات نشان می‌دهند که آنتی سیانین ها در قره‌قاط اثرات سودمندی بر حساسیت انسولین و متابولیسم گلوکز دارند . این اثرات ضد دیابت با عصاره بلوبری رخ می‌دهد .

۹. کمک به رفع  عفونت‌های ادراری
عفونت دستگاه ادراری ( UTIs ) یک مشکل رایج برای زنان است . بدیهی است که آب قره‌قاط می‌تواند به جلوگیری از این نوع عفونت کمک کند .

۱۰. تمشک آبی  آسیب‌های ماهیچه‌ای را کاهش می دهد.
مکمل‌های Blueberry ممکن است آسیب‌هایی که در سطح مولکولی رخ می‌دهد را کاهش دهد، کاهش درد و کاهش عملکرد ماهیچه را کاهش دهد .
آن‌ها سلامت قلب ، عملکرد مغز و جنبه‌های متعدد دیگر بدن شما را افزایش می‌دهند . علاوه بر این ، آن‌ها شیرین ، رنگارنگ و به راحتی از یخ یا یخ زده لذت می‌برند .

بلوبری ( تمشک آبى ) چربیهای انباشته اطراف شکم و پهلو را با بلوبری از بین ببرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *